Citat:
În prealabil postat de fallen
Eu tot nu Č™tiu ce să fac. Cu toate ca nu cred ca mă mai ajuta spovedania la ceva, defapt am ajuns la concluzia ca era mai bine să no fi făcut niciodată  . Cu toate astea sau acumulat f multe tensiuni Č™i cu bărbatul nu pot discuta pt ca invariabil ne cerram îmi repetă aceleaČ™i învinuiri de fiecare dată de m-am saturat...am ajuns Č™i eu la concluzia ca am greČ™it făcând ce am făcut, iar acum e prea târziu, am nenorocit ( încă) o fiinČ›ă nevinovata care nu va fi cu nimic consolată chiar dacă vreodată Dumnezeu ne va pedepsi pe măsură...
|
Fallen chestia cu spovedania sta cam asa.
Ia fi antena:
Un hot nu poate sa fura o soba incinsa.Se poate doar apropia dar n-o poate
fura.In schimb daca soba devine rece hotul poate sa atinga soba si s-o fure
bucata cu bucata.
Ei bine, soba este sufletul nostru, spovedania este focul care se face in soba
iar Impartasnia este combustibilul care face ca soba sa fie incinsa.
Restul il deduci tu.
Citat:
Dacă ar fi totusi posibil să merg la spovedanie, unde ar tb să mă duc?
|
Unde vrei.
Citat:
4) mia spus ca să cam saturat de problemele mele de familie Č™i nu mă poate ajuta în acest sens,
|
Atunci drum-bun si lui si la revedere.
Citat:
Acum io întreb ca să mă duc în altă parte îmi trebuie aprobarea fostului, sau depinde la latitudinea preotului care mă primeČ™te?
|
Depinde.Unii te intreaba altii nu.Daca noul preot te intreaba ii spui lui ce ne-ai spus si noua si gata.
Citat:
Dar dacă aČ™ ajunge pana la urma undeva chiar credeČ›i ca mar putea ajuta cineva cu ceva în starea în care sunt???
|
Bineinteles.Un nou duhovnic.Si gata.
Cat despre depresie/anexietate citeste psalmii de necaz, pocainta , lauda si
multumire si sa vezi cum pleaca dracu'-depresiei imediat.
Mai citeste in fiecare zi acatistul Sfantului Ciprian si pleca si dracu'-anxietatii
si uite asa ramai numai cu Dumnezeu.
Deci cautat-ti nou Duhovnic care sa-ti fie aproape de casa, si in fiecare zi
citeste din psaltire si acatistul Sfantului Ciprian si gata ce tot atata ingrijorare.
Apropos: sa stii ca diavolul va incerca sa loveasca in copilul tau prin parinti.
Fie prin tine sau prin tatal.Ar trebui sa mergi si la Sfantul Maslu asa preventiv
ca sa ai pace in familie si sa-l treci pe tatal copilului la acatistul de la Sfantul
Maslu.De fapt ar trebui sa mergi la Sfantul Maslu sa vezi ce rugaciuni puternice se spun...vai fuge draku imediat.