![]() |
![]() |
|
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Ia fi antena: Un hot nu poate sa fura o soba incinsa.Se poate doar apropia dar n-o poate fura.In schimb daca soba devine rece hotul poate sa atinga soba si s-o fure bucata cu bucata. Ei bine, soba este sufletul nostru, spovedania este focul care se face in soba iar Impartasnia este combustibilul care face ca soba sa fie incinsa. Restul il deduci tu. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Cat despre depresie/anexietate citeste psalmii de necaz, pocainta , lauda si multumire si sa vezi cum pleaca dracu'-depresiei imediat. Mai citeste in fiecare zi acatistul Sfantului Ciprian si pleca si dracu'-anxietatii si uite asa ramai numai cu Dumnezeu. Deci cautat-ti nou Duhovnic care sa-ti fie aproape de casa, si in fiecare zi citeste din psaltire si acatistul Sfantului Ciprian si gata ce tot atata ingrijorare. Apropos: sa stii ca diavolul va incerca sa loveasca in copilul tau prin parinti. Fie prin tine sau prin tatal.Ar trebui sa mergi si la Sfantul Maslu asa preventiv ca sa ai pace in familie si sa-l treci pe tatal copilului la acatistul de la Sfantul Maslu.De fapt ar trebui sa mergi la Sfantul Maslu sa vezi ce rugaciuni puternice se spun...vai fuge draku imediat. |
|
|||
|
|||
![]()
De acatistul sf Ciprian mie frică, l-am mai citit o dată și a fost chiar nasol după aia, parcă au înnebunit toți drăcii...( ști cum se spune în popor și cum se arată sin Bible, dracului nu pleacă fără să-ți ia ceva, eventual ce ai obținut cu ajutorul lui sau nu neapărat, cum a fost turmă de porci din ținutul gherghesenilor);
La sf maslu am mai fost în trecut, primele dăti a fost mai rău, apoi după ce am fost de multe ori a fost mult mai bine. Acum în ultima vreme am mai fost de 2-3 ori, în vara, până să nasc, și a fost ok,nu mare diferență. Adică copilul a fost f bine, de la început până la sfârșit, mulțumesc lui Dumnezeu și maicii Domnului, nici nu am avut îndoieli, și eu am fost fbine dpdv fizic, însă după naștere am.avut o cădere destul de lungă durată și cu copilul au început mici probleme obișnuite de altfel dar care m-au îngrijorat și întristat peste măsură. Despre popii de pe aici, nu știu ce să zic, nu îmi inspiră încredere, nu păr dispuși să îmi asculte povestea vieții, cum a fost cel de până acum. Prima dată când am fost la el m-aascultat cred ca mai bine de o ora,și dățile următoare, si-a pierdut răbdarea abia acum la sfârșit și crd io ca sar putea să mă considere o cauza pierdută și să fi căzut în deznădejde....acum nimeni nu își dorește un " pacient" necooperant care te duce sigur la eșec, își vate joc de muncă ta.... E și aici un părinte bătrân și mai înțelept dar cred ca nici asta nu mai are răbdare cu toți păcătoșii, ba chiar e foarte tranșant și intransigent în discursurile lui... |
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate cu "pacientul necooperant", pana la urma daca de cooperat nu vrei, ce vrei de fapt?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Si cam.așa cu alegerile : ele nu snt întotdeauna voluntare, nu putem.alege numai ce vrem.noi ci tb să ne adaptam la ce ne oferă viata, ce se poate în acel moment...de multe ori e prea târziu ca să mai schimbăm ceva. Ar fi bine dacasar putea face cevasa nu fie si mai rău de atat, dar matem ca nici asta nu se poate întotdeauna. |
|
|||
|
|||
![]()
Dada, cand nu aveai copil si puteai sa pleci sa-ti vezi de viata ta nu vroiai, te pomenesti ca acum chiar vrei.
Vezi tu, daca la momentul t15 (t = time, t15 momentul prezent) ajungi intr-o situatie nasoala, nu te poti scoate cu "pai ce sa fac acum, ca nu mai am libertate de alegere". Pentru ca la libertatea de alegere ai renunta sistematic la t5 la t6 si tot asa fiecare pas pana la t15. Si pentru toate astea porti tu si doar tu responsabilitatea. Deci mai usurel cu scuzele si ipocrizia. Si apropo de binele copilului, cand l-ai facut, nu stiai cum este el? Sau cum esti tu? Care e statutul relatiei dintre voi? Te pomenesti ca surpriza, peste noapte ati inceput sa aveti conflicte.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 05.12.2015 at 16:54:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Time?
![]() ![]() ![]() Ma de cand v-ati amiricanizat toti ma? F...ir-ar a ei de limba romana.Ti-era greu sa scrii timp? |
|
|||
|
|||
![]()
Și acum ce vrei sa-mi pară rău ca am.copil, de parcă nu milas fi dorit? Da e drept sentimentele sunt un pic confuze și amestecate. Uneori la supărară zuci ca mai bine nu era...dar apoi regreți. Dc ajungi să gândești ca era mai bine dacă nu lsi fi întâlnit niciodată pe x sau y, cu care între timp ai copil...e czm nasol ce rezultă... În bază acestui raționament aș putea mai degrabă să zic ca poate era mai bine dacă nu mergeam la momentul tx să mă spovedesc. Cum am trăit atâția ani fără biserică trăiam și acum și trăia și copilul. Și probabil numai aveam.obiecții nici cu botezul, ca nu avea nimeni de împărțit nimic cu biserică.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai se poate intampla, daca te certi cu dracu fara sa te ancorezi in Dumnzeu.
|
|||
|
|||
![]()
Cum ? Cum poate un acatist sa aiba efect invers ?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alegerea duhovnicului | ionut12 | Intrebari utilizatori | 4 | 07.10.2015 15:32:42 |
Schimbarea orei | Carmen FUNIERU | Intrebari utilizatori | 1 | 25.03.2012 21:20:31 |
Responsabilitatile duhovnicului. | georgeval | Pocainta | 0 | 14.09.2010 17:55:23 |
influenta faptelor crestinului asupra duhovnicului | o_copila | Preotul | 0 | 24.05.2007 19:48:20 |
|