Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil
Prostii. Enormități firoscoase.
Suflete, n-ați prefera să trăiți, în loc să filosofați cam așa, în duh de masturbație ontologică?
Pe bune! (dacă puteți găsi ceva bun în reacțiile mele)
|
Fiecare om are felul lui de a fi si de a intelege lucrurile.E usor sa fim sarcastici si sa ne situam deaspra celorlalti.Imi amintiti de Giovani Papinni, nu se poate sa nu il fi citit, printre multele carti care v-au trecut prin mana.I-a folosit la ceva toata eruditia si toata slava desarta primita de la oameni?Pustiu si-a simtit sufletul din copilarie, pustiu a ramas pana la sfarsit.Nu, multumesc, nu imi trebuie asa stiinta, care sa ma iizoleze de cei din jurul meu si care sa ma umple de ura.Prefer sa raman asa cum sunt: semidocta,, naiva(uneori), pentru unii chiar "nulitate" etc.Nu sunt deloc atotstiutoare si nu scriu prostii firoscoase(a trebuit sa caut cuvantul in DEX, ca nu stiam ce inseamna).Poate prostii uneori, dar nu firoscoase.
Referitor la "delirul" ontologic, ca sa ma exprim asa, dat fiind faptul ca suntem pe un forum religios: da, este timpul sa traiesc mai mult, si sa las vorbaraia deoparte.Dar nu stiu daca in sensul la care poate va ganditi dvs.
Gasesc multe, multe lucruri bune in ceea ce spuneti.Cei din jurul dvs. sunt norocosi ca va au, desi din pacatae poate uneori nu sunteti perceput la adevarata dvs. valoare.