Citat:
În prealabil postat de Florinvs
Este adevarat ca atunci cand ne casatorim cu cineva trebuie sa fim ferm convinsi ca vrem sa fim impreuna cu aceea persoana toata viata, este adevarat ca trebuie sa ne gandim foarte bine inainte de a face acest pas, insa nici nu trebuie sa nu ne casatorim de frica a ceea ce ar putea merge rau, dupa "principiul" drobului de sare!
|
Frate, pentru Dumnezeu, de unde știți?????
Nu vedeți că exagerați cu presupusul și cu normativul, ca și când ați avea vreo minimă experiență în căsnicie?
Dumneavoastră vă exprimați aici, cu carul, doar prejudecățile - să mă iertați vă rog! Normativitatea asta e colosal de apăsătoare. De ce nu voiți să vă eliberați de ea și să încercați marea căsniciei măcar cu degetul, mai întâi...:)
De ce, frate, nu scrieți despre ce cunoașțeți din experiență, din încercări etc.?
Eu sunt sigur că ați avea multe lucruri folositoare și interesante de împărtășit, sunt absolut sigur de asta deoarece aveți multă bunăvoință, în general, pentru expunerea celor dinlăuntru...
Haideți, Florin, centrați-vă pe împărtășirea a ceea ce cunoașteți! Sau menționați că dați cu ipoteza, pentru cazurile când nu cunoașteți. Doar nu mai debitați afirmații categorice în cestiuni pe care nu le-ați experiat un strop!
Va fi bine și frumos pentru toți și mai întâi pentru dvs., de veți face acest exercițiu de onestitate și simplitate.
Doamne ajută!
P.S. Eu cred că v-ați obișnuit să puneți carul înaintea boilor, apoi vă mirați că teleguța nu înaintează... Păi cum ar putea s-o facă?