06.12.2015, 21:48:35
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Florinvs
Am spus ca nimeni nu este perfect, ca toti avem calitati si defecte. De asemenea, am spus ca orice casnicie implica si o mare responsabilitate, ca in orice casnicie mai apar si momente de neintelegeri , divergente sau greutati! Nicioadata nu am sustinut ca o casnicie este "vopsita" in roz si ca ar curge numai lapte si miere!
Insa ceea ce sustin este faptul ca doi oameni maturi, cu credinta in Dumnezeu, care nu au vicii grave de caracter (din cele enumerate) , si care sunt legati de sentimente autentice reciproce, vor sti si vor putea sa depaseasca orice neintelegere, cearta, greutati, etc- care inevitabil pot aparea in orice casnicie, si aceea casnicie va putea dura toata viata.
Este adevarat ca atunci cand ne casatorim cu cineva trebuie sa fim ferm convinsi ca vrem sa fim impreuna cu aceea persoana toata viata, este adevarat ca trebuie sa ne gandim foarte bine inainte de a face acest pas, insa nici nu trebuie sa nu ne casatorim de frica a ceea ce ar putea merge rau, dupa "principiul" drobului de sare!
|
Evident, nu ai priceput mare lucru.