View Single Post
Vechi 16.12.2015, 13:14:23
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Fallen

In biserica si de la Sfanta Impartasanie nu s-a imbolnavit nimeni.
Mii de copii si bebelusi sunt dusi mereu la biserica, botezati, impartasiti.
Ai vazut tu vreunul ca s-a imbolnavit acolo?

Si nu mai gandi asa.
Pe langa mers la biserica si impartasit tu trebuie sa ai grija (in fond si tatal, dar macar tu) sa il inveti pe copil drumul bun, credinta, sa-i faci educatie crestina si sa-l aperi de invataturi gresite, anticrestine.

Tu esti foarte derutata si nelinistita fiindca am impresia ca nu stii nici pentru tine, in sufletul tau, drumul potrivit. Nu ai cine sa te invete cu adevarat.
De asta iti trebuie un duhovnic, un preot bun, nasi buni.

Eu vad mereu la biserici parinti cu bebelusi si copii. Unii se bucura deja cand aud de impartasit. Se duc cu drag. Altii au probleme pentru ca nu sunt dusi regulat si invatati. Trebuie sa stie si preotul sa procedze cu ei. Unii copii se sperie crezand ca li se da un medicament cu gust rau, sau le este frica de aparitia preotului, sau cine stie.
Copiii trebuie invatati treptat si regulat.
O inveti acasa cu lingurita, mai tarziu o inveti rugaciuni, ii citesti povesti crestine (exista unele asa frumoase), o inveti sa se inchine. Treptat.
Nu-ti mai fie asa frica.

Depinde numai de tine sa mergeti pe drumul bun si s-o duceti si pe cea mica.
Dumnezeu va ajuta, daca voi il lasati.
Faceti cununia, gasiti-va biserica si preotul de suflet, discuta cu el. Ai sa vezi ca te vei simti si tu mai bine si mai sigura.

De ce se impartasesc la noi copiii asa mici si cat este de corect? Nu stiu sa-ti spun eu. Rau nu este.

Iisus spunea: "...lasati copiii sa vina la mine ca a unora ca acestia este Imparatia Cerurilor " Nu mai am acum citatul parat.

http://www.crestinortodox.ro/carti-o...ine-79706.html