Subiect: Bigotism
View Single Post
Vechi 22.12.2015, 20:49:01
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Frate MihailC ai dat doua link-uri foarte ziditoare.
Intradevar neindeplinirea datoriei de sot(sotie) ,sau neglijarea acestei datorii pot duce la probleme mari in casnicie.
Am vazut familii in care unul a vrut sa tina legea asa cuvant cu cuvant,si a neglijat pe cel de langa el si a iesit rau.Un caz chiar hazliu, unul din ei a tinut post toata perioada postului si nu a vrut sa intretina nici relatii trrupesti cu sotia si ea ce sa faca si ea,nu a mai stat atata, si a calcat stramb, in perioada aia.

Cum vad eu treaba aici, esti zburdalnic trupeste mult peste sotie(sau invers),ce facii?? Trrebuie sa tii mai mult post, treci la trei sau patru zile pe saptamana,tii si ptr cel de langa tine,cel domol, iar celalalt "meniu a la Jonny" :-))) puteti sa-i ziceti si asa, adica cate doua gratare zdravene pe zii.Nu e gluma !Prima oara ai datorie fata de sotul tau.Scopul nu este POSTUL!Scopul este o iubire mai trainica!Ala cu trrup nebun sa se mai potoleasca si cel domol trupeste sa tina cat de cat ritmul cu celalalt.
Amandoi se jertfesc fiecare face voia celuilalt si in acelasi timp voia lui Dumnezeu!!!
Ea chiar daca nu tine post poate sa se roage cat ii doreste sufletul.Dumnezeu vrea dreapta
socoteala,simtire ptr cel de langa el,empatie,dragoste din toata inima.