Citat:
În prealabil postat de Dr. Victor Ardeleanu
... sunt nemulțumiți chiar și mulți din ucenicii sfinției sale, printre care și dvs.
... Atât vă rog, dacă puteČ›i Č™i doriČ›i, să înČ›elegeČ›i că noi nu suntem concurenČ›i
... Mă gândesc că nu aveČ›i darul timpului pe care l-am primit eu
... CunoaČ™terea de sine vine prin studiul Ortodoxiei, Č™i a vieČ›ilor sfinČ›ilor, Č™i a celor înČ™elaČ›i, dar Č™i a celorlalČ›i oameni care ne învaČ›ă cum este firea noastră, comunul Č™i generalul nostru. Ea se completează însă prin atenČ›ia la miČ™cările proprii, care ne învaČ›ă particularitatea unică a propriei noastre persoane.
|
Va repet ca nu sunt ucenic al parintelui Arsenie Boca. Nu sunt si nu ma socotesc printre acestia.
*
Ba suntem concurenti, mai exact adversari. Deoarece dvs. veniti aici pregatit anume (o, ce mult l-ati asteptat pe Ovidiu!, scrieti, si cum ati rasfoit si cercetat anumite threaduri mai vechi...) ca sa ne transmiteti mesajul ca Parintele Arsenie era un ratacit/inselat. Ei bine, eu nu sunt de acord cu aceasta pozitie! Totusi nu afirm ca Parintele este sfant. Nu e de nasul meu sa afirm asa ceva! Consider insa ca v-ar sade bine sa luati aminte tocmai la ceea ce ne recomandati noua: v-am scris intr-o postare precedenta si va repet -
asteptati hotararea Sfantului Sinod si nu va mai pronuntati dvs. in locul acestuia!
*
Am darul timpului precum si alte daruri mai mult decat dvs. Slava lui Dumnezeu!
*
In linii mari sunt de acord cu ultima dvs. afirmatie. Ar fi desigur multe de discutat...
Toate cele bune!