Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2016, 06:57:45
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dr. Victor Ardeleanu Vezi mesajul
... sunt nemulțumiți chiar și mulți din ucenicii sfinției sale, printre care și dvs.

... Atât vă rog, dacă puteți și doriți, să înțelegeți că noi nu suntem concurenți

... Mă gândesc că nu aveți darul timpului pe care l-am primit eu

... Cunoașterea de sine vine prin studiul Ortodoxiei, și a vieților sfinților, și a celor înșelați, dar și a celorlalți oameni care ne învață cum este firea noastră, comunul și generalul nostru. Ea se completează însă prin atenția la mișcările proprii, care ne învață particularitatea unică a propriei noastre persoane.
Va repet ca nu sunt ucenic al parintelui Arsenie Boca. Nu sunt si nu ma socotesc printre acestia.
*
Ba suntem concurenti, mai exact adversari. Deoarece dvs. veniti aici pregatit anume (o, ce mult l-ati asteptat pe Ovidiu!, scrieti, si cum ati rasfoit si cercetat anumite threaduri mai vechi...) ca sa ne transmiteti mesajul ca Parintele Arsenie era un ratacit/inselat. Ei bine, eu nu sunt de acord cu aceasta pozitie! Totusi nu afirm ca Parintele este sfant. Nu e de nasul meu sa afirm asa ceva! Consider insa ca v-ar sade bine sa luati aminte tocmai la ceea ce ne recomandati noua: v-am scris intr-o postare precedenta si va repet - asteptati hotararea Sfantului Sinod si nu va mai pronuntati dvs. in locul acestuia!
*
Am darul timpului precum si alte daruri mai mult decat dvs. Slava lui Dumnezeu!
*
In linii mari sunt de acord cu ultima dvs. afirmatie. Ar fi desigur multe de discutat...

Toate cele bune!

Tags
arsenie boca, canonizare, inselat, maica zamfira, sfant