Subiect: Rase caini
View Single Post
Vechi 10.02.2016, 08:54:49
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Niste comentarii:

Citat:
În prealabil postat de articol
Văd cum în numele „Științei” s-au născut cele mai oribile ideologii din istorie. Cum „știința” permite uciderea copiilor nenăscuți pentru că, nu e așa? nu sunt oameni.
Avortul s-a "inventat" cu mult inainte de aceasta inflorire a stiintei din secolul XVII. Exista semne ca avortul se practica inca din anii 2700 i.Hr. Nu vad care este legatura cu stiinta.

Citat:
Am văzut cum „știința”, în domeniul neurologiei, a ajuns la concluzia că sentimentele sunt de fapt o simplă combinație chimică.
Pai sunt. Exemplu simplu: cand corpul produce dopamina, esti fericit, un om normal. Cand corpul are o problema si nu produce dopamina, intri in depresie. Daca sentimentele n-ar fi reactii chimice, nu ai putea sa le influentezi cu chimicale (alcool, cafea, etc).

Citat:
Am văzut cum științific ni s-au prezis apocalipse- până acum trebuia de vreo trei ori să rămânem fără petrol și alte resurse. Am văzut cum „știința” ne amenința cu glaciațiunea în anii 70, ca să ne „încălzească global” în anii 2000.
1. Stiinta care a prezis vreo apocalipsa in anii 70 este cumva aceeasi care studiaza ozn-uri si oameni soparla?

2. In olanda, luna decembrie a anului 2015 a fost cea mai calda vreodata in istorie. Clima se schimba, si gazele cu efect de sera ajuta aceasta schimbare.

Citat:
Dar am văzut și „știința” occidentală, care fluctuează între a ne face fericiți spunându-ne că orice prostie și moft al nostru are justificare științifică și canceroși, bâgând în noi toate rahaturile pentru „protecția” noastră.
Ma intreb la ce exact se refera. Vaccinuri?
Reply With Quote