View Single Post
Vechi 18.02.2016, 12:59:44
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Dimpotriva, tu ai fost iritat doar pentru ca am pus la indoiala infailibilitatea teoriei Big Bang.
Nu iritat.
Nu pentru ca as crede in "infaibilitatea teoriei Big Bang".
Evident, desi pari o persoana inteligenta, n-ai inteles mare lucru dintr-un aspect elementare, care ti-am repetat de cel putin 3-4 ori.

Pentru asta as putea fi iritat, dar nu sunt :)

Citat:
Dar tu spui ca teoria este infailibila, doar ca demonstrarea ei nu este.
Te invit sa citezi unde am scris eu cuvintele astea. Daca nu, ori esti mincinos ori retrag partea cu "persoana inteligenta" :)

Ceea ce am afirmat este ca nu poti declara o teorie invalida per ansamblu doar pentru ca la un moment dat nu acopera anumite aspecte sau este contrazisa sub anumite aspecte de datele experimentale.
O teorie poate fi oricanda ajustata, completata, etc.

Mataluta si alti cativa deziluzionati titreaza in schimb, triumfal: "A cazut teoria Big Bang".
Dusmanul de clasa, care tinea lumea departe de biserica :))

Imi pare rau pentru tine daca nu exista inca o teorie stiintifica care sa sprijine perspectiva care am inteles ca ai avea tu, ceva de genul "Universul a aparut instant ca un fel de desen animat, fara un sir de cauzalitati fizice".
Poate faci tu o facultate de fizica si reusesti sa vii cu ceva argumente si confirmari practice in directia asta.

Citat:
Pana la urma cum ramane, teoria Big bang este infailbila in opinia ta? Poate cineva sa o conteste fara sa te superi?
Poate tu esti asa suparacios eu nu sunt :)
Orice este contestabil. Chiar si ideea de Dumnezeu :)

Citat:
Ar inseamna ca teoria evolutionista si alte teorii speculative sunt cele mai bune perspective asupra realitatii, chiar si din punct de vedere crestin.
Si uite asa tragem o concluzie fara sa emitem ipoteze, sa cream conexiuni logice, etc.

De ce? Ca putem!

Citat:
O parte din stiinta este speculativa, iar unele teorii au aparut din dorinta unora de a respinge tot ce tine de crestinism.
Speculatie!

Last edited by AlinB; 18.02.2016 at 13:02:27.
Reply With Quote