![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Nu pentru ca as crede in "infaibilitatea teoriei Big Bang". Evident, desi pari o persoana inteligenta, n-ai inteles mare lucru dintr-un aspect elementare, care ti-am repetat de cel putin 3-4 ori. Pentru asta as putea fi iritat, dar nu sunt :) Citat:
Ceea ce am afirmat este ca nu poti declara o teorie invalida per ansamblu doar pentru ca la un moment dat nu acopera anumite aspecte sau este contrazisa sub anumite aspecte de datele experimentale. O teorie poate fi oricanda ajustata, completata, etc. Mataluta si alti cativa deziluzionati titreaza in schimb, triumfal: "A cazut teoria Big Bang". Dusmanul de clasa, care tinea lumea departe de biserica :)) Imi pare rau pentru tine daca nu exista inca o teorie stiintifica care sa sprijine perspectiva care am inteles ca ai avea tu, ceva de genul "Universul a aparut instant ca un fel de desen animat, fara un sir de cauzalitati fizice". Poate faci tu o facultate de fizica si reusesti sa vii cu ceva argumente si confirmari practice in directia asta. Citat:
Orice este contestabil. Chiar si ideea de Dumnezeu :) Citat:
De ce? Ca putem! Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 18.02.2016 at 14:02:27. |
|
|