View Single Post
Vechi 19.02.2016, 08:48:59
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Tata avea cumva, prin depozit, si antivomitive? Ca nu stiu de ce, dar citind aceste lucruri "normale" imi vine sa vars.
Si nu-i problema, daca ma servesti acum, iti dau si eu, cu finete si atentie, o masa la Capsa cand treci prin Buc. Iti povestesc frumos si despre Marin Preda si despre Zaharia Stancu, iti arat si locurile unde luau ei cina. Ce zici, dai un colebil, ceva?
Dumneavoastra imi pare ca traiti intr-o lume abstracta, ideala, perfecta!

Pana la urma era normal sa ajuti un om (chiar daca era militian sau securist- inainte de orice era OM si client/cumparator- in fata gestionarului, sefului de depozit sau sefului de grup depozite-tata, nu conta ce meserie are, ce rang are, ce grade are pe umar- conta doar ca era client), apoi marfa trebuia vanduta (pe sefii de la Vaslui nu-i interesa cui vinzi marfa- ci sa o vinzi, sa nu stai cu ea pe stoc si sa aduci profit pentru cooperatie si sa indeplinesti planul de vanzari si achizitii).

Si ce rau era in faptul ca erau si ei oameni si faceau o cinste ?! Dumneavoastra când ati ajutat vreodata un om, si v-a facut o cinste, ati vazut ceva rau in asta ?!
Reply With Quote