Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Cel mai bine ar fi sa ne scarbim de noi. Ca am avea multe motive. Dar e mai comod sa infieram pe altii cu manie proletara.
Mda, cunosc strategia. Daca ar fi ajuns vreo trei sutane sa faca o slujba p-acolo, ar fi TURBAT "umanistii": "- Bah, ce-or cauta astia aici, n-au biserici unde sa prosteasca fraierii si babele habotnice? De popi avem noi acum nevoie, sau de pompieri, medici si psihologi?"
Nu fac ei o gura cat o sura ca religia nu are ce cauta in scoli sau in orice loc public? Acum s-au razgandit si i-ar fi vrut pe preoti in cluburi? Sau au vrut doar un tap ispasitor? Daca ar fi sa gandesti cu mintea ta, ce ai crede?
Bondarii au gresit. Dar Barnevernetul a actionat disproportionat, intru distrugerea familiei, dupa planul si strategia ateist - LGBT - ista pe care o urmeaza consecvent de ani de zile.
|
Pentru ca un om să nu observe neregulile din jur Č™i pentru a fi un credincios aČ™a cum cere biserică, necesita o credinČ›ă de oiČ›ă care trăieČ™te în universul propriu, frumos, fără a observa nimic din jur Č™i tăierea completă a simČ›ului critic. Chiar Č™i scârbirea de propria persoană nu poate să ajute, dacă eČ™ti construit din fire să nu fii un credincios standard.
Nu cred ca preoČ›ilor trebuie să le pese de gură lumii, ci să îČ™i urmeze misiunea pe care o au, de a mângâia sufletele rânite. Problemă este ca dacă îČ›i pasă mai mult de gură lumii decât de misiunea pe care o ai, iar în plus mai Č™i crezi ca unii sunt sataniČ™ti care merită aa moară, nu Č™tiu ce creČ™tin mai poČ›i fii.
Nu cunosc această strategie ateistă de care vorbiČ›i dar cred ca românii creČ™tini, au un schimb un fel de mânie a persecuČ›iei. Ei tot timpul cred ca ateii diabolici vor să îi distrugă pe ei Č™i familia lor, un reflex al predicilor din biserică. Ce spuneam mai devreme, românii suferă de conspiratita cred ca ateii au ceva cu ei. În Norvegia nu Č™tiu dacă prea Č›ine teoria, credincioČ™ii se pot desfăČ™ura liber, nu cred ca sunt persecutaČ›i sau discriminaČ›i. În România ateii sunt destul de virulenČ›i Č™i încearcă să răspândească ideea ca Biserică e de vină pentru tot, dar cred ca ceea ce pot să facă creČ™tinii este să nu bage în seamă aceste atacuri, ci să se comporte în continuare ca niČ™te creČ™tini, oricum, fum fără foc nu iese, mai au Č™i ateii dreptate câteodată, nici creČ™tinii nu sunt nevinovaČ›i.