Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2016, 16:23:09
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Cel mai bine ar fi sa ne scarbim de noi. Ca am avea multe motive. Dar e mai comod sa infieram pe altii cu manie proletara.
Mda, cunosc strategia. Daca ar fi ajuns vreo trei sutane sa faca o slujba p-acolo, ar fi TURBAT "umanistii": "- Bah, ce-or cauta astia aici, n-au biserici unde sa prosteasca fraierii si babele habotnice? De popi avem noi acum nevoie, sau de pompieri, medici si psihologi?"
Nu fac ei o gura cat o sura ca religia nu are ce cauta in scoli sau in orice loc public? Acum s-au razgandit si i-ar fi vrut pe preoti in cluburi? Sau au vrut doar un tap ispasitor? Daca ar fi sa gandesti cu mintea ta, ce ai crede?
Bondarii au gresit. Dar Barnevernetul a actionat disproportionat, intru distrugerea familiei, dupa planul si strategia ateist - LGBT - ista pe care o urmeaza consecvent de ani de zile.
Pentru ca un om să nu observe neregulile din jur și pentru a fi un credincios așa cum cere biserică, necesita o credință de oiță care trăiește în universul propriu, frumos, fără a observa nimic din jur și tăierea completă a simțului critic. Chiar și scârbirea de propria persoană nu poate să ajute, dacă ești construit din fire să nu fii un credincios standard.
Nu cred ca preoților trebuie să le pese de gură lumii, ci să își urmeze misiunea pe care o au, de a mângâia sufletele rânite. Problemă este ca dacă îți pasă mai mult de gură lumii decât de misiunea pe care o ai, iar în plus mai și crezi ca unii sunt sataniști care merită aa moară, nu știu ce creștin mai poți fii.
Nu cunosc această strategie ateistă de care vorbiți dar cred ca românii creștini, au un schimb un fel de mânie a persecuției. Ei tot timpul cred ca ateii diabolici vor să îi distrugă pe ei și familia lor, un reflex al predicilor din biserică. Ce spuneam mai devreme, românii suferă de conspiratita cred ca ateii au ceva cu ei. În Norvegia nu știu dacă prea ține teoria, credincioșii se pot desfășura liber, nu cred ca sunt persecutați sau discriminați. În România ateii sunt destul de virulenți și încearcă să răspândească ideea ca Biserică e de vină pentru tot, dar cred ca ceea ce pot să facă creștinii este să nu bage în seamă aceste atacuri, ci să se comporte în continuare ca niște creștini, oricum, fum fără foc nu iese, mai au și ateii dreptate câteodată, nici creștinii nu sunt nevinovați.

Last edited by aubergine; 28.02.2016 at 16:33:28.
Reply With Quote