@Florin-Ionut
Eu pot să accept că Pămîntul e plat, dar Soarele și Luna așa se văd din toate unghiurile, sferice, deci așa sînt.
+Practic înseamnă că tu nu ești conștient că lumina suferă fenomenul de refracție trecînd prin mediu. Experimentele unor entuziaști fizicieni au fost făcute cu surse omnidirecționale, cu lanterne sau cu lasere, pe cînd în cazul soarelui avem de a face cu o lumină ce curge dintr-un punct numit focar printr-un con situat într-un cristal învelit cu piatră netransparentă. Dacă poți să-ți închipui un con într-o semisferă la care baza conului și al sferei coincid. Dacă ai face o secțiune prin con ar trebui să obții un triunghi echilateral cu focarul în capul unghiului. Mă gîndesc că focarul ar putea fi steluța sfintei treimi.
La lună e exat la fel doar că e triunghiul e are steluța sfintei treimi în partea de jos și în sus nu curge lumină ci noapte bună exact ca din soare însă spre apele de sus, de deasupra cerului.
Împreună Lumina Frumoasă și Bună și Noaptea frumoasă și bună formează defapt ceva de genul stelei lui David.
:)
Sînt destui absolvenți de facultate care nu știu să citească ecuațiile lui Maxwell. Care au trecut prin școală copiind la majoritatea examenelor, care au intrat și absolvit din mila profilor și pentru ca facultatea să iasă bine în statistici.
+Și eu sunt unul dintre ei... și mi se pare firesc din moment ce în viață, la servici nu prea ai nevoie de astfel de cunoștințe.
Termeni ca Laplacianul sau derivatele și integralele sferice sau E-D, B-H sunt cîmpul magnetic B și magnetic indus H și cel electric E și cel electric indus D.
După cum se observă ED sunt un început de la cuvîntul EDEN... care ar trebui să aibă semnificația că Raiul a fost în zona de Nord căci dacă ar fi fost în cealaltă zună, ''emisfera-fals sudică'' atunci s-ar fi scris: BHBN
Practic toată lățimea și lungimea pămîntului plat și a apelor ar fi fost scrise corect așa:
EDENNBHB.
Cît de simplu și frumos. Deci în EDEN Dumnezeu (Adonai, NOI am) a sădit un RAI.
Mulțumesc pentru că mi-ai adus aminte de facultate însă puteai să pui o imagine mai mică pentru că a ta mi-a spart monitorul.
|