Subiect: Pamantul Plat
View Single Post
Vechi 15.03.2016, 15:23:58
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
apropos, are vreo importanta daca pamantul este rotund, plat, triunghi sau patrat?
Este important să aflăm adevărul, oricare ar fi el. Bunăoară, să știm pe ce lume trăim.

Dacă de la agențiile spațiale ne vin din anii '60 încoace imagini trucate pe bandă rulantă, apar niște întrebări de genul de ce, care e scopul, ce vor să ascundă? De ce nu avem fotografii ale Pămîntului văzut în întregime din spațiu?

Dacă se dovedește că Pămîntul nu e un geoid infinitezimal în vastitatea unui Univers incomprehensibil care s-a autogenerat cumva acum 14 miliarde de ani și în care viața e un simplu accident, atunci toate teoriile care-L scot pe Dumnezeu din ecuații pică. Pămîntul plat, tînăr, situat în centrul unui Cosmos mic presupune existența Unui Creator care l-a așezat pe om în centrul atenției Sale... Modelul ăsta nu-L mai poate exclude pe Domnul din sistem.

Aș fi propus în alte condiții să investigăm în paralel la modul obiectiv toate ipotezele și să încercăm să tragem împreună niște concluzii. Doar că problema e extrem de dificilă, nimeni nu acoperă atîtea domenii de cercetare, majoritatea sînt deja îndoctrinați cu versiunea oficială și nici timpul nu ne prea permite. Din fericire, din 7 miliarde de oameni se găsesc vreo cîțiva interesați de subiect, care mai scriu cîte una-alta pe net...

Ascultați Noul Testament ortodox online.