Citat:
În prealabil postat de sophia
Fix asa cum descrii fac si altii.
Nimeni nu poate sa tina minte toate amanuntele presarate pe zeci de pagini.
Si la mesajele scrise de mine se raspunde de multe opri aiurea in tramvai, fara a se citit mesajul.
Imi pare foarte rau dar asa este.
Daca observi se scriu atatea prostii si lucruri rupte de subiect, incat se pierde subiectul pe drum.
Unul scrie de rugaciune, altul de psihiatru, altul de alte chestii.
Imi pare rau, daca ai scris si eu am pierdut firul.
Si mai este ceva: mie imi este foarte mila de oameni si nu pot sa sufar sa mai fie si judecati in lipsa, fara sa se poata apara.
Nu stiu cati ani si prin ce ai trecut, dar eu sunt mult mai in varsta ca tine si am trecut prin multe, multe necazuri si experiente negative.
In tara cred ca nici nu stie lumea de somaj, asa cum nici eu n-am stiut pana am venit in vest. Este cumplit.
Inca o data spun - sa fereasca Dumnezeu de somaj, saracie si singuratate.
Si mi se pare totusi ca esti prea dura si poate si exagerezi cu unele lucruri.
Nu stiu, nu pot sa cred ca este asa vinovata verisoara ta si mai ales ca nu poate fi ajutata.
De ce a ajuns in spital si ce este cu ea....e greu de spus.
Situatia ei mi se pare cumplita si cu cat se prelungeste va fi mai rau.
Ajutati-o!
Un cuvant si lui ...dactil.
Ar trebui sa fii in ceruri de fericire si sa nu mai ai nici un minut de stat pe forum.
Ai familie, ai serviciu, ai copii si unul nou nascut. Du-te la ei.
Sanatate multa.
|
Eu am deschis threadul din alt motiv...eu eram la sfarsitul ideilor si sugestiilor...prietenii de aici din state nu m-ar fi putut ajuta cu sugestii pt situatia din romania.
Nici eu personal nu prea mai stiu ce mai este pe acolo...
Asta a fost motivul acestui thread,nu cum gresit spuneti ca s-o denigrez pe ea.
S-a ajuns inevitabil la asta,deoarece in ultimii ani a devenit prea interesata de abuzarea alor mei si acum sunt mai impulsiva si indignata pe marginea acestei tranzitii.
Dar voi puteti sa treceti de exploziile mele emotionale si sa gasiti solutii la rece.
Ca d'aia am si apelat..
Si scuze ca te-am luat iar la 3 pazeste dar ma lasa nervii repede in perioada asta.