View Single Post
Vechi 09.04.2016, 22:20:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locaţie: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor şi anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Tămăduiri ale Părintelui Porfirie :
„Odată, a venit la mine o măicuČ›ă căreia îi ieČ™ise pe mână ceva ca o nucă. Când mi-a arătat-o, i-am spus:
‒ Vino să te duc la Profesor (pe atunci eram la Policlinică).
‒ Dar eu n-am venit pentru Profesor, ci pentru sfinČ›ia voastră, îmi spuse ea.
I-am făcut, aČ™adar, semnul Sfintei Cruci pe frunte, pe mână Č™i am trimis-o înapoi la mănăstire. S-a făcut bine.
Altădată, în timp ce spovedeam o credincioasă, am văzut cu ochii minČ›ii că avea cancer la sân. Am întrebat-o:
‒ Te simČ›i bine? Că mi se pare că ai ceva.
‒ AveČ›i dreptate, Părinte, dar mă ruČ™inez să vă spun.
‒ Du-te acum sus la medicul X., din partea mea, să te consulte. După ce te consultă, vino înapoi să-mi spui.
Când s-a întors, avea într-adevăr cancer, aČ™a că au trimis-o să facă Č™i alte analize, urmând să fie operată peste trei zile.
Venind aČ™adar din nou la mine, am pus-o să îngenuncheze împreună cu mine.
‒ Spune în tine rugăciunea, i-am zis. Iar eu o voi spune în sinea mea.
Apoi am făcut asupră-i semnul Sfintei Cruci Č™i am trimis-o să facă ce i-au spus medicii.
Când, după trei zile, s-a dus să se opereze, nu mai avea nimic. Nu mai era nici tumoarea, nici nimic.
Văzând acestea, foarte tulburat, medicul a coborât la mine la Paraclis Č™i m-a întrebat:
‒ Ce i-ai făcut, Părinte, acestei femei, de s-a vindecat? Dacă nu aČ™ fi simČ›it tumoarea cu propria mea mână Č™i dacă nu aČ™ fi văzut-o cu ochii mei acum câteva zile, n-aČ™ fi crezut.
Bătrânul Porfirie continuă:
‒ Multe lucruri văd ochii mei. Foarte multe minuni. Harul lui Dumnezeu lucrează pentru credinČ›a oamenilor.
Să crezi că se fac minuni Č™i astăzi, fiindcă Hristos rămâne AcelaČ™i, neschimbat, Č™i ieri Č™i azi Č™i în vecii vecilor! ”