Citat:
În prealabil postat de RedRose
Merci de info, Alin...La obiect, ca intotdeauna..:) Ca sa-ti raspund la intrebare,eu sunt o persoana care traieste mai mult cu aer decat cu mancare..:)Deci de asta doream sa incerc postul negru..organismul meu este si-asa obisnuit cu mancare putina...
Deci la mine zilele se deruleaza astfel:ma trezesc dimineata, beau o cafea tare acasa(o cana plina de 250-300 ml), ma duc la sala, acolo imi fac exercitille si beau multa apa pe parcurs..cam 1,5l-2l...Bineinteles, nu in fiecare zi ma duc la sala...
La birou mai beau o cafea strong, tot cam o cana plina..si mai servesc covrigi cu mac, de aia proaspeti sau imi cumpar covrigi de Buzau, de aia uscati...Covrigii cu multicereale sunt preferatii mei...
Seara cand ajung acasa imi fac o salata sau mananc fructe...Cam atat..:) Bineinteles, cand nu e post,mai mananc peste..asta cand am timp...In rest fructe, legume, salate cat cuprinde...si nelipsita cafea..:)
Cred ca in postul negru cel mai mult mi-ar lipsi cafeaua..cel putin cea de dimineata...si da..apa...In rest la mancare ce sa zic....:)
|
Mai usurel cu cafeaua, incearca sa treci pe ceai verde are aceleasi efecte energizante, ba chiar mai bune.
Sigur, ca si cu soia, parerile sunt impartite cu cafeaua, dar facand o medie la ceea ce am citit pro si contra, sa zicem ca am suspiciune ca pe termen lung afecteaza sanatatea inimii.
Daca zici ca esti obisnuita cu mancare putina, probabil nu asta e cauza lesinului, chiar inclin sa-i dau dreptate lui Ionut, desi l-as fi contrazis la prima vedere, dar la aseamenea cantitati de cafea zilnic..
Din cate am citit, cafeaua are efect energizant, in sensul ca accelereaza anumite procese metabolice, inclusiv cele care tin de "hrana" creierului, deci ramai mai repede fara "conbustibil".