![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Deci la mine zilele se deruleaza astfel:ma trezesc dimineata, beau o cafea tare acasa(o cana plina de 250-300 ml), ma duc la sala, acolo imi fac exercitille si beau multa apa pe parcurs..cam 1,5l-2l...Bineinteles, nu in fiecare zi ma duc la sala... La birou mai beau o cafea strong, tot cam o cana plina..si mai servesc covrigi cu mac, de aia proaspeti sau imi cumpar covrigi de Buzau, de aia uscati...Covrigii cu multicereale sunt preferatii mei... Seara cand ajung acasa imi fac o salata sau mananc fructe...Cam atat..:) Bineinteles, cand nu e post,mai mananc peste..asta cand am timp...In rest fructe, legume, salate cat cuprinde...si nelipsita cafea..:) Cred ca in postul negru cel mai mult mi-ar lipsi cafeaua..cel putin cea de dimineata...si da..apa...In rest la mancare ce sa zic....:)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cine mai tine post negru?! | Daniel_7 | Generalitati | 55 | 09.02.2018 18:29:45 |
| post negru | tigruta25 | Generalitati | 20 | 14.09.2014 02:38:17 |
| Postul negru | bogdanc | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 20 | 04.05.2013 16:39:27 |
| post negru | cristina mioara | Generalitati | 28 | 29.07.2011 14:40:19 |
| Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 11:24:12 |
|
|