Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil
Problema in acest dialog al surzilor este ca domnii Catalin si Igor nu au cunostinte stiintifice, filosofice si in special epistemologice incat sa priceapa cam cum s-ar putea evalua o teorie. Dansii vorbesc despre lucrurile astea in evidenta necunostinta de cauza. Afirmatiile lor sunt de obicei ridicole, neavind nici un amestec cu lumea teoriilor stiintifice.
|
Tu nu ai habar si crezi ca toti sunt ignoranti si lenesi sa caute informatiile. Desi aperi cu fanatism teoria, pana acum nu imi amintesc sa fii scris ceva concret, tot o filozofie, la fel cum e si acest mesaj. N-ai scris nimic nici in acest mesaj, nici macar o argumentatie. Macar cei ce sunt atei au dat si arumentatii, au cautat dovezi, nu doar vorbe, ca tine.
Am scris multe despre teorie (probabil cel mai mult de pe forum), inclusiv argumente si dovezi, de unde stii tu ce cunostinte am eu? Poate te crezi si clarvazator. Cum am scris si in mesajul anterior, singurul tau argument (si al multora care sustin teoria) este ca oamenii de stiinta sustin asta si ei sunt destepti. De parca Domnul nu ti-a dat si tie cap sa cercetezi adevarul si nu sa ti-l toarne oricine in cap pe al lui. Spre surprinderea ta, unii chiar si-l folosesc.
Nu stiu de ce ma pomenesti doar pe mine si Igor, tu tot n-ai priceput ca esti singurul ortodox de pe forum care crede in aceasta pseudoteorie. Iar tu esti singurul care, pe langa ratacirile tale, o ai si pe asta.
Mai spui ca tu crezi in Facerea. Desigur, in interpretarea ta (de fapt in interpretarea protestantismului liberal, de la care ai imprumutat toate conceptiile). Si adventistii sau altii cred in toata Biblia, dar in interpretarea lor.
Arata ca faci pasi spre bunatate si credinta dreapta si nu mai am nimic de zis.