View Single Post
Vechi 24.06.2016, 18:43:05
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ce-l face pe individul respectiv mult mai avizat decat tine ? Sau decat altii ? Ca l-au primit unii sa scrie pe un site ? :)

Sau ce te face sa crezi ca aia care scriu acolo au vreun interes sa-ti spuna vreun lucru adevarat si nu au un interes sa impuna vreo agenda a patronatului...oricare o fi ala, ca am auzit ca ala marele broker care i-a tepuit pe altii nu le mai da bani astora de la Hotnews. :)

Daca nu ar fi existat coruptie, nu ar fi existat nici Hotnews. Si tare mi-e teama ca lucrul asta e adevarat si astazi.
E mai avizat decât mine pentru că asta e profesia lui. Nu știu cine stă în spatele hotnews, însă îmi aleg jurnaliștii după modul în care prezintă și interpretează informațiile. Dacă îi suspectez de dorință de manipulare, de nesinceritate, de partizanat interesat, atunci nu-i mai citesc.

Mi se pare anormal să-i respingi pe cei de la hotnews sau de la România liberă, citând în același timp jurnaliști al căror partizanat este evident, cum sunt mercenarii lui Voiculescu și nu numai. La ăștia, nu doar că dorința de manipulare este evidentă, dar ea mai este asezonată adesea și cu o respingătoare ură sau o și mai respingătoare iubire prefăcută.

P.S. Mă așteptam să combateți conținutul articolului, nu numele saitului.

Last edited by CristianR; 24.06.2016 at 18:55:40.
Reply With Quote