Citat:
În prealabil postat de Omul care rade
Exact, despre probabilitati vorbim. Nu exista garantii in medicina. Nu exista expresia: 'sigur va vom vindeca copilul', ci expresia 'sunt sanse f mari/riscurile sunt infime'. Asadar despre asta vorbim si la vaccinuri: probabilitati (foarte mari, de altfel) sa fii aparat de o anume boala pentru o perioada de timp.
|
Sa fii aparat pentru 7 - 10 ani [probabil] versus zeci de ani sau pe viata daca lasi organismul sa se imunizeze in mod natural.
Despre efectele secundare nimic? Le subliniez pe acelea care afecteaza copilul pentru totdeauna si la decese. Tot la probabilitati intra si ele.
Citat:
In medicina se urmareste stabilirea unui diagnostic cat mai aproape de cel real si stabilirea unui tratament cat mai apropiat de cel corect. Bineinteles, exista multe diagnosticari care sunt corecte in proportie de 99,99%, dar avand in vedere complexitatea organismului si faptul ca nu cunoastem totul (mai e mult pana acolo) ramane un risc ff mic ca acel diagnostic sa nu fie corect.
|
Tocmai am intilnit o mama care a fost la doctor si i-a diagnosticat copilul cu bronsita. Din descriere am inteles ca e de fapt pertussis si i-am dat sa asculte inregistrarile cu tusea convulsiva de pe
http://www.whoopingcough.net/introduction.htm .
Nu cunoastem totul? Mai degraba spune ca [mai] nu stim deci foarte putin.
Citat:
Gandirea ta este gresita, totusi. "Daca se pot infecta, la ce bun sa-i vaccinezi?' este echivalentul expresiei "Daca pot sa mor si cand merg cu 50 km/h, de ce sa nu merg cu 250 km/h?".
|
Ramine sa demonstrezi ca vaccinurile 1/ chiar ajuta 2/ fara sa dauneze si atunci mai discutam. Fara statistici, ca atunci s-ar putea sa-mi doresc ca tu sa fii unul din putinii beneficiari ai unor efecte adverse, asa, ca sa te mai domolesti apropo de cit de mult a progresat medicina in ultimii ani in materie de imunologie.
Citat:
Ar fi bine sa ascultati de medici, si nu tot ce scrie pe internet.
|
Sint si medici cu doctorat chiar care posteaza materiale de calitate pe internet. Vezi
http://www.whoopingcough.net . Poti sa-l compari pe el cu pediatrul care-ti vede copiii?