View Single Post
Vechi 15.07.2016, 15:33:07
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Tu m-ai acuzat direct, nici macar nu m-ai intrebat sau sa fi asteptat sa vezi ce spun.
Îți repet: Răspunsul meu a fost la aprecierile fizice pe care le-ai făcut. De aceea am spus că muți în plan fizic discuția. Nu neapărat că vrei să-i iei la bătaie (deși mi-ai părut destul de amenințător, și nu doar mie); însă aprecierile fizice echivalează cu o lovitură sub centură, după părerea mea, atunci când vezi că în luptă dreaptă nu îți poți doborî adversarul. E foarte posibil să te fi înțeles greșit; dar e posibil ca și tu să te fi exprimat greșit, iar un răspuns era suficient ca să lămurească neînțelegerea.

Citat:
Si ai discutat mai mult cu mine, ai avut o viata linistita pe forum doar pentru ca eu nu jignesc si nu sunt agresiv (desi te-ai suparat o data sau de doua ori pe mine pentru lucruri mult mai marunte).
E valabilă și reciproca. Nici de data asta nu te-am jignit, nici agresiv n-am fost cu tine. Nu o dată am insistat să se combată ideea, nu persoana; inclusiv în ceea ce te privește.

Citat:
Are legatura, arata cum reactionezi. E ca si cum ai asista cum e cineva batut si tu intervi, dar ca sa-i explici celui batut ca bataia e buna si pedagogica si sa-l certi cand el nu e de acord cu tine.
Poate că Trimisul, pe care îl tot invocăm, a înțeles mai bine decât tine că nu l-am atacat și n-am intenționat să-l jignesc. Dialogul pe care l-am avut cu el mi s-a părut chiar cald.

Dacă unul sau mai mulți, de bună credință, mi-ar spune că mi-ar prinde bine o vizită la psihiatru, m-aș duce, așa cum mă duc la cardiolog. Nu am prejudecata că asta mi-ar pune eticheta de „nebun”. Cred că niște oameni având cunoștințe medicale medii ar trebui să fi scăpat de multă vreme de prejudecățile astea sociale.