View Single Post
Vechi 15.07.2016, 17:27:21
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Îți repet: Răspunsul meu a fost la aprecierile fizice pe care le-ai făcut. De aceea am spus că muți în plan fizic discuția. Nu neapărat că vrei să-i iei la bătaie (deși mi-ai părut destul de amenințător, și nu doar mie); însă aprecierile fizice echivalează cu o lovitură sub centură, după părerea mea, atunci când vezi că în luptă dreaptă nu îți poți doborî adversarul. E foarte posibil să te fi înțeles greșit; dar e posibil ca și tu să te fi exprimat greșit, iar un răspuns era suficient ca să lămurească neînțelegerea.
Acum am inteles la ce te referi, e aceeasi problema pe care ti-am mai semnalat-o, vezi doar ce vrei tu. Deci tu ai fost deranjat de acea remarca, dar faci o teorie filozofica (a chibritului) pentru a justifica jignirile. Nu ai vazut cand MihaiG i-a dezvaluit identitatea lui Igor (si apoi radeau de el), cand MihaG si AlinB isi bateau joc sau jigneau diferite persoane. Tu in atatia ani n-ai vazut nimic, n-ai fost deranjat de nimic, insa ai gasit ceva de care sa fii deranjat. Citeste pe net ce scrie de persoanele agresive de pe internet. Ca sa ai un dialog cu o persoana agresiva care nu te agreeaza trebuie sa fii si tu agresiv si sa te certi. Lor le place asta, le da putere, dar tu daca faci la fel devii la fel de rau. Si ca, de obicei, acest tip de persoane sunt persoane slabe, care in viata reala nu sunt agresive, profita doar de puterea pe care o da anonimatul. Iar daca aceasta acoperire dispare, dispare si puterea.
Citat:
E valabilă și reciproca. Nici de data asta nu te-am jignit, nici agresiv n-am fost cu tine. Nu o dată am insistat să se combată ideea, nu persoana; inclusiv în ceea ce te privește.
Poate că Trimisul, pe care îl tot invocăm, a înțeles mai bine decât tine că nu l-am atacat și n-am intenționat să-l jignesc. Dialogul pe care l-am avut cu el mi s-a părut chiar cald.
Nu am spus vreodata ca m-ai jignit sau ai jignit pe altcineva. Repet, sunt 3-4 persoane pe forum, adica AlinB, MihaiG, Cezar si, partial, MihailC. Mai sunt doi.
Citat:
Dacă unul sau mai mulți, de bună credință, mi-ar spune că mi-ar prinde bine o vizită la psihiatru, m-aș duce, așa cum mă duc la cardiolog. Nu am prejudecata că asta mi-ar pune eticheta de „nebun”. Cred că niște oameni având cunoștințe medicale medii ar trebui să fi scăpat de multă vreme de prejudecățile astea sociale.
Cred ca glumesti, intotdeauna pe forum cuvintele acestea au fost folosite ca jigniri, in mod intentionat. Nu ca ar fi cineva ingrijorat de soarta aluia. Daca ii spune cuiva ca e prost ce face, se duce sa invete? Si e vorba de psiholog, la psihiatru mergi cand sunt probleme mult mai grave.
Reply With Quote