View Single Post
Vechi 19.07.2016, 11:32:05
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Doar ai asistat, sau ai și alcătuit-o?
Are vreo relevanță? Păi de alcătuit a alcătuit-o Dumnezeu... și Creația și prezentarea ei... iar eu doar am asistat la prezentarea de pe youtube a oii-rătăcite21 în sensul că am urmărit-o de cîteva ori ca s-o pricep bine... și pricepînd-o și înțelegînd-o am ajuns la concluzia că Cineva bun și drept are dreptate și de asta cred și eu acuma că chiar e cam așa ca în prezentare!

Corespunde perfect atît scripturilor ortodoxe, realității, Adevărurilor de Credință, logicii și înțelepciunii încît nu pot să neg decît să cred și eu ce ne învață Dumnezeu direct sau prin Trimișii Lui. Adică Dumnezeu și nu omul ne învață să Credem și să nu mai păcătuim pentru că în Rai nu se păcătuiește iar acolo se ajunge de aici pe Cale... și fără derapaje sau deraieri științifico-fantastice absurde!

Deci asta spun și eu ca oaia-rătăcită21 spre deosebire de Galileo Galilei sau Giordano Bruno care s-au păcălit amăgindu-se. Eu susțin sus și tare că:

''Și totuși pămîntul e plat denivelat și mările plate iar Soarele și Luna sunt semisferice și la eclipsa de Soare, ele formează o sferă perfectă, luminînd înainte și după eclipsă împreună cu stelele în toată Creația Făcută prin Cuvînt... și de oriunde, în orice direcție ai merge drept, ajungi exact de unde ai plecat nu pentru că te afli pe o sferă ci pentru că toată Creația făcută prin Cuvînt e finită, mică, frumoasă și bună foarte... pentru tot omul credincios.

Deci nu numai eu am dreptate de la Dumnezeu ci oaiarătăcită21 are perfectă dreptate în prezentările ei de aici-1 și de aici-2.

Last edited by Trimisul; 19.07.2016 at 11:49:09.
Reply With Quote