View Single Post
Vechi 27.07.2016, 13:02:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Da, se poate să aperi credința ta.

Îl rog pe admin, să te lase aici, nebanat, cu o singură condiție: să vorbești numai cu mine !

La nimeni altcineva să nu mai răspunzi, decât numai mie. Dar întâi, umple-te de iubire, și hai să vorbim !

Vrei așa ?

Să nu mai răspunzi nimănui nimic, decât numai mie. Eu îți răspund ție și tu mie, vrei așa?
Vorba liu iuliu, luati-va voi doi o camera unde sa vorbiti si nu ne mai plictisiti pe astialalti.

Ce, nu exista email, messenger, skype, etc?

Faceti urgent schimb de adrese si contrati-va in privat cu ortodoxiile voastre originale.

Citat:
Da, desigur, frățiorul meu drag.
Fiindcă numai Hristos, din preotul episcopul, diaconul lui Hristos, și alții mireni sau monahi, dacă au pe Hristos în ei, îl poate vindeca de bolile lui, sufletești și trupești.
Dar mai sigur, episcopii, preoții și diaconii lui Hristos, care au pe Hristos în ei.

Că minunat ne spune și Pavel: "numai trăiesc eu, ci Hristos trăiește întru Mine".
Hristos care trăiește în preotul lui Hristos, prin har, se face vas al Domnului și Domnul vindecă prin el.
Canoanele cred ca zic altceva.

Banuiesc ca dupa aceeasi logica si un demonizat ar putea fi randuit preot, ca doar "Hristos il poate vindeca".