Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2016, 12:59:57
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Domnilor colegi și domnule admin,
Am dreptul la replică și la a-mi susține și apăra dreapta credință ortodoxă pe un forum ortodox?

Dacă nu am atunci vă rog să publicați pe site în clar ca să știe toată lumea că aici se cenzurează subiectele ca înainte de '89 și se bannează pe nedrept și se exclud intelectualii ca prin anii '50.
Da, se poate să aperi credința ta.

Îl rog pe admin, să te lase aici, nebanat, cu o singură condiție: să vorbești numai cu mine !

La nimeni altcineva să nu mai răspunzi, decât numai mie. Dar întâi, umple-te de iubire, și hai să vorbim !

Vrei așa ?

Să nu mai răspunzi nimănui nimic, decât numai mie. Eu îți răspund ție și tu mie, vrei așa?

Răspunde-mi te rog:

1. Mă iubești ?
2. Ai citit ce ți-am scris?
3. Am mințit în ceva în ce ți-am scris?
4. Vrei să urmezi ce ți-am scris? Dacă vei urma, te vei pune pe calea mântuitoare, dacă nu, nu.
5. Răspunde-mi cu "quote", la tot ce ți-am scris până acum.

Dacă mă iubești, înseamnă că trebuie să ai răbdare multă cu mine, cum au și cei ce iubesc pe Domnul, unii cu alții...

Dovedește iubirea ta, și vino să vorbim.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Dar ia spune, o persoana cu dosar la psihiatrie, se cade sa ajunga sau nu preot?
Da, desigur, frățiorul meu drag.
Fiindcă numai Hristos, din preotul episcopul, diaconul lui Hristos, și alții mireni sau monahi, dacă au pe Hristos în ei, îl poate vindeca de bolile lui, sufletești și trupești.
Dar mai sigur, episcopii, preoții și diaconii lui Hristos, care au pe Hristos în ei.

Că minunat ne spune și Pavel: "numai trăiesc eu, ci Hristos trăiește întru Mine".
Hristos care trăiește în preotul lui Hristos, prin har, se face vas al Domnului și Domnul vindecă prin el.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 27.07.2016 at 13:02:56.
Reply With Quote