View Single Post
Vechi 01.08.2016, 18:45:51
nacu simona nacu simona is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2013
Implicit Parintii sunt impotriva

Citat:
În prealabil postat de Bublisor Vezi mesajul
Nu zic ca e normal,iar violenta in niciun caz nu o tolerez,dar mi se pare ca i se pune eticheta de alcoolic asa din prima.

Draga mea, atunci cand bei din placerea de a bea se numeste betie. CLAR. Indiferent cat bei, caci alcoolismul se desfasoara progresiv, nu cazi din primul an in betii prelungite de o saptamana, sau ajungi in coma alcoolica la prima betie.

Eu nu stiu la ce facultate de medicina esti, ca nu prea privesti medical problema cu care te confrunti, ci mai mult lumesc si habarnist. Incepi sa ma dezamagesti.
Poate ca nu chiar va degenera totul pana la mersul in patru labe, dar avand si o zestre genetica cu mare risc, acest lucru ar trebuie sa te puna mult pe ganduri.
Insa nu eu am spus, ci tu, ca atunci cand se ameteste, daca nu il provoci, sta cuminte. Deci asta inseamna ca ajunge la o stare critica de ebrietate si nu rar, o data pe an, ci suficient in asa fel incat sa fi cunoscut deja cum reactioneaza. Caci din ce ai spus trag concluzia ca e posibil sa reactioneze si mai "urat", daca nu te porti "frumos" cu el cand bea.
Eu ti-am recomandat sa fii prudenta si sa iei in calcul toate posibilitatile.
Stii tu vorba aia: Ziua buna se cunoaste de dimineata.
Iar iubitul tau, iarta-ma, are caracterul masculului neos romanesc care "se cinsteste", potrivit acelui nivel al societatii care duce lipsa de "inspiratie" in viata si pentru care relaxarea nu inseamna o plimbare romantica in parc cu iubita, sau lecturarea unei carti , sau sport, etc, ci satisfacerea placerii trupesti grosiere. De aceea ti-am si spus ca in general, dar nu ca regula(caci mai sunt si exceptii ), cei care au aceste inclinatii, de obicei mai au si altele, ca fumatul, sau alte dorinte concupiscente starnite de alcool.
Deci nu doar ca astfel de oameni au inclinatii egoiste, dar mai fac si o gaura considerabila in bugetul familiei.
Reply With Quote