View Single Post
Vechi 10.08.2016, 15:26:47
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nacu simona Vezi mesajul
Poate ai uitat ce ai spus : "Lasă tu exegezele absurde ale ''marilor'' tăi teologi ci mai bine citește scriptura așa cum zice sf. Vasile cel mare, înțelegînd de acolo ceea ce se scrie acolo".

Despre ce exegeze absurde este vorba, din moment ce sunt exegezele sfintilor si nu ale mele?
De ce citezi trunchiat? Cum să uit, oare nu ți-am pus încă odată și ce am scris eu, acolo unde ți-am răspuns? Dar chiar și din fraza aia se poate înțelege foarte clar că ''marii'' tăi teologi nu sunt sfinții părinți gen. sf. Vasile cel Mare ci colegii tăi sau ai lui A.B.

Repet citatul în speranța că îl vei citi și înțelege corect încetînd să mă scoți sectant și încetînd să-mi faci procese de intenție. ok?
Citat:
În prealabil postat de vosvi
Lasă tu exegezele absurde ale ''marilor'' tăi teologi ci mai bine citește scriptura așa cum zice sf. Vasile cel mare, înțelegînd de acolo ceea ce se scrie acolo.

Deci draga mea, nu poți confunda pe Samuel cu satana și nici pe sfinți prooroci și mucenici martiri ca A.B. cu vrăjitorii sau fermecătorii sau cu înșelații de duhurile răutății căci unii ca el sunt Adevărații stîlpi ai ortodoxiei oricît ar lansa ceilalți confrați tot felul de răutăți și de bîrfe din pismă și din aroganță și din orgoliul ca acela al absovenților premianți colegi și aflați în aceiași breaslă... care știu ei mai bine ca oricine că ăla sau că ălalaltul, coleg cu ei, nu e așa de mare teolog ca ei înșiși care se pun ei pe o denigrare colectivă cînd se întrunesc să formeze ei inchiziția ''ortodoxă''... după care îl lapidează mediatic fără jenă pe cîte un stîlp și foarte mare ortodox român ca păr. prooroc. A.B.
Și mă iartă dacă iar te-am supărat dar nu se poate să discuți atît de aiurea și acuzînd cu aîta viclenie inchizitorială ''ortodoxă'' și răutate ce vine din frică absurdă și lăudăroșenie a necredinței, chiar pe cel cu care stai de vorbă. Nu se poate, e rușinos, fiindcă ne vede Dumnezeu.

Mă iartă deci încă odată... dar crede-mă că nu din răutate ți-am mărturisit ci din dragoste de frați și surori creștine, ortodoxe... și mai ales de Dumnezeu.

Last edited by vsovi; 10.08.2016 at 15:30:40.
Reply With Quote