Citat:
În prealabil postat de vsovi
Iar exagerezi cu viclenie ca să mă scoți că zic ce zic nu de prietenii tăi ''marii'' ''teologi'' ci de de sfinții părinți?.. păi la tine sfinții părinți au fost colegi de teologie sau de medicină cu A.B.?
Deci dacă le știi întoarece pe toate, din ce scriu foarte clar, așa ca la Ploiești, ca la ortodoxia ta de mucava ca să mă scoți mereu mincinos sau sectant sau eretic sau neascultător... sau înșelat de demoni... atunci să știi că îmi pare rău că discutăm și că am stat de vorbă.
Eu vorbeam serios și cu bună credință și nu ironic și viclean așa cum aluneci tu printre degete ca o bilă unsă cu toate alifiile.
Chiar nu vrei să recunoști că eu am dreptate mărturisindu-ți Adevărul și nu tu cu toți ''teologii'' și ''exegeții'' domniei tale care fac de rușine pe sfinții părinți prin denigrările și bîrfele lor pline de exagerări și calomnii?
Și te rog oprește-te din procesele de intenție! Ok?
|
Poate ai uitat ce ai spus : "Lasă tu exegezele absurde ale ''marilor'' tăi teologi ci mai bine citește scriptura așa cum zice sf. Vasile cel mare, înțelegînd de acolo ceea ce se scrie acolo".
Despre ce exegeze absurde este vorba, din moment ce sunt exegezele sfintilor si nu ale mele?