Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Iuliu, dezinformezi. (?) minți. (??)
Am cartea care ai pus-o mai sus, chiar acum în fața mea. Are ISBN: 973-8926-04-1 978-973-8926-04-2
Și chiar acum o am deschisă la pagina 26, și nici pomeneală să fie adevărată imaginea ta scanată.
E o fabulație imaginea ta scanată.
Am dus imprimanta la servici, trebuie să aștepți până mâine, dacă vrei scanarea reală, demascarea mincunii, pentru pagina 26.
La pagina 26, scrie doar de bula papală "Laetentur caeli", unde latinii se numesc "biserică" și urmașii lui Petru.
Atât...
Sfântul MARCU al Efesului, NU îi numește pe latini "biserică" și nici "creștini". Cel puțin nu din sursele tale. Și punct.
Te rog să nu mai dezinformezi.
|
Cauta capitolul ala cu citirea canoanelor ca eu am luat cartea de pe net, poate difera paginile. Aia cu bula e pe la pagina 12 in cartea asta. Cauta deci peste vreo 14 pagini. Apoi cere-ti scuze, spune-ne daca scrie sau nu Biserica, si gaseste vreun motiv pentru care cartea aia ar fi eretica, ca nu cred eu ca o sa intelegi vreodata ca asa e normal sa te adresezi celorlalti deci sigur ca Sf. Marcu nu avea cum sa spuna asta sau daca a spus-o a facut-o din cine stie ce alte motive inalte. :)