View Single Post
Vechi 28.09.2016, 10:04:41
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Nici vorba. Eu vorbeam despre un simplu spit pe care, la o adica, unele dame fara bun simt si cu chef de cearta, poate ca si-l merita.
Asta asa, ca chestie, nu neaparat ca l-ar si primi! Si nu de la mine, in orice caz, intrucat prefer sa imi consum iritarea/supararea pe cale verbala - precum stii.

P.S. Ultima data cand am facut un schimb de pumni cu cineva, a fost la noi in piata, mai an... Statea lumea si se hlizea, ca unul o batea pe nevasta-sa, din pricina unor muraturi... M-a pus nu stiu cine sa intervin, uluit mai degraba (ce-i drept) de lipsa de reactie a oamenilor (printre care multe babe moraliste si bisericoase) care prefera sa guste din plin spectacolul. A urmat un sir de castane pe care le-am suportat doar pana la un punct, deh... In final, bineinteles ca m-am facut de rasu' lumii, ca doar ce treaba aveam io cu socotelile lor gospodaresti, nu?
Asa ca, vezi, nu sustin cotonogeala. O prefer ca figura de stil.
Multumesc pt clarificari frate,altfel precum vezi m-am afundat in sminteala si m-am gandit la cele mai strasnice lucruri.
Si uite asa gandim urat unul despre celalalt .
Sa-mi fie cu iertare,bine ca am clarificat.

Cat despre barbati si femei...nu mai spun nimic.
Tot omul este o taina,am vazut si prostituate care au devenit sotii si mame grijulii dar si femei din familii bune,cu educatie si frica de Dumnezeu care s-au pierdut pe drum. Surprizele apar de peste tot,judecatile si etichetele nu mai ajuta sa inghesuim oamenii in niste tipare.
Si asta pt ca Domnul are mila de toti-cum banuiesc ca are si pt bietele corporatiste care tot sunt infierate pe aici :))

La o adica,corporatistele astea nu reprezinta un real pericol pt barbatii crestini care doresc familie,copii si o viata casnica...Ele,se casatoresc sau dezvolta relatii cu corporatisti ca ele sau echivalentul acestora,barbati de cariera,puternici.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote