Citat:
În prealabil postat de ioan67
Nici vorba. Eu vorbeam despre un simplu spit pe care, la o adica, unele dame fara bun simt si cu chef de cearta, poate ca si-l merita.
Asta asa, ca chestie, nu neaparat ca l-ar si primi! Si nu de la mine, in orice caz, intrucat prefer sa imi consum iritarea/supararea pe cale verbala - precum stii.
P.S. Ultima data cand am facut un schimb de pumni cu cineva, a fost la noi in piata, mai an... Statea lumea si se hlizea, ca unul o batea pe nevasta-sa, din pricina unor muraturi... M-a pus nu stiu cine sa intervin, uluit mai degraba (ce-i drept) de lipsa de reactie a oamenilor (printre care multe babe moraliste si bisericoase) care prefera sa guste din plin spectacolul. A urmat un sir de castane pe care le-am suportat doar pana la un punct, deh... In final, bineinteles ca m-am facut de rasu' lumii, ca doar ce treaba aveam io cu socotelile lor gospodaresti, nu?
Asa ca, vezi, nu sustin cotonogeala. O prefer ca figura de stil.
|
Multumesc pt clarificari frate,altfel precum vezi m-am afundat in sminteala si m-am gandit la cele mai strasnice lucruri.
Si uite asa gandim urat unul despre celalalt .
Sa-mi fie cu iertare,bine ca am clarificat.
Cat despre barbati si femei...nu mai spun nimic.
Tot omul este o taina,am vazut si prostituate care au devenit sotii si mame grijulii dar si femei din familii bune,cu educatie si frica de Dumnezeu care s-au pierdut pe drum. Surprizele apar de peste tot,judecatile si etichetele nu mai ajuta sa inghesuim oamenii in niste tipare.
Si asta pt ca Domnul are mila de toti-cum banuiesc ca are si pt bietele corporatiste care tot sunt infierate pe aici :))
La o adica,corporatistele astea nu reprezinta un real pericol pt barbatii crestini care doresc familie,copii si o viata casnica...Ele,se casatoresc sau dezvolta relatii cu corporatisti ca ele sau echivalentul acestora,barbati de cariera,puternici.