![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si uite asa gandim urat unul despre celalalt . Sa-mi fie cu iertare,bine ca am clarificat. Cat despre barbati si femei...nu mai spun nimic. Tot omul este o taina,am vazut si prostituate care au devenit sotii si mame grijulii dar si femei din familii bune,cu educatie si frica de Dumnezeu care s-au pierdut pe drum. Surprizele apar de peste tot,judecatile si etichetele nu mai ajuta sa inghesuim oamenii in niste tipare. Si asta pt ca Domnul are mila de toti-cum banuiesc ca are si pt bietele corporatiste care tot sunt infierate pe aici :)) La o adica,corporatistele astea nu reprezinta un real pericol pt barbatii crestini care doresc familie,copii si o viata casnica...Ele,se casatoresc sau dezvolta relatii cu corporatisti ca ele sau echivalentul acestora,barbati de cariera,puternici.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|