Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu hrani trolul.
|
Nu hrani trolul.
Nu hrani trolul.
Nu hrani trolul.
Nu hrani trolul.
Nu hrani trolul.
Nu hrani trolul.
Nu hrani trolul. (în sensul că nu e bine să te creadă pe tine cineva căci nu știi ce faci)
Iar faci în ciudă?... în ciuda... mîntuirii tale... fixîndu-ți idei cu care te hrănești dînd impresia că alții ar fi trollul?
Păi tu ești pe lîngă subiect... tu nu faci altceva decît atacuri la persoană crezînd că faci în ciudă... dar nu e în ciuda mea ci în ciuda mîntuirii tale căci îngroși minciuna aș ca gLumea!.. lansezi și întreții știri... senzaționale.
Deci deosebește mai bine cine este un troll!.. dacă vrei să dai ''povețe'' foarte scurte altora!
Că așa pot să spun și eu despre tine că trollul travestit defapt ești tu, dar din păcate pentru tine nu-ți e de folos așa că zic că nu tu ești trollul fiindcă nu ești în stare să deosebești ce e troll și ce nu și ce vine să trollească și ce nu. Iar dacă nu ești în stare să deosebești atunci ce sens are să-ți întăresc neputința și iubirea de a tăgădui? N-are!.. și fiindcă nu sunt crud ci eu iubesc mîntuirea inclusiv a ta... te rog să zici înainte că știi tu că eu sunt trollul că poate iar te cred niște fraieri pe care îi fraierești să se creadă împreună cu tine mari ortodocși.
Eu îți recomand să încetezi cu atacurile la persoană! Nu e bine pentru tine să mă faci mereu troll fixîndu-ți idei ci numai pentru mine e bine să mă faci pe mine mereu troll, deși nu sunt, așa că nu-ți recomand să te dezbini de fericire!
Fă-mă troll cît îți place și cît poftești, dar să știi că numai la mine se pune și se adaugă fericire, la tine se scade fiindcă tu risipești! Îți zic asta ca să nu zici că te mint sau că-ți vreau răul!
Dar știu de ce repeți mereu, fiindcă tu nu vrei să poți citi mai mult de un rînd. Și atunci eu pentru tine sunt un troll.

(Oare ai ajuns să citești și propoziția asta stupidă?)