Citat:
În prealabil postat de Copacel
N-are nici o treaba ce spui cu ce vrea sa faca Corina.
Una este sa-ti ingrijesti corpul si sa ti-l repari(daca este nevoie, caci este o datorie si porunca in acest sens), si alta este sa ti-l exploatezi pentru narcism, mandrie, slava desarta, adica sa-ti pui corpul tau la conlucrarea si infaptuirea de pacate, spre o directie demonica.
Nu confunda borcanele.De obicei sectarii fac confuzia asta.
|
Ba are. e exact acelasi lucru. si barbieritul il faci pt mandrie si narcisism. Se pare ca tu faci o confuzie de fapt.
Citat:
În prealabil postat de Iorest
1.Un om cu personalitate n-are nevoie de tatuaj ca sa si-o afirme.
2. Ce exemplu de autoritate mai da un parinte unui copil care vede tatuajul si vrea si el te miri ce bazaconie si cumva face rost de bani si te pune in fata faptului implinit dupa ce a gasit si designul care-i place ?
Oricum bine ca nu-si tatueaza toti sirene, poate unora dintre copii le e rusine cu tatuajele parintilor la asta s-a gandit cineva?
|
1. Nu mi afirm personalitatea prin tatuaj.
2. Sa si-l faca, nu am nimic impotriva, doar sa fie sigur ca vrea, si fie constient ca nu se sterge si sa isi asume sa traiasca toata viata cu el.
sirene?! era vreo moda candva?
Totusi, nu are de ce sa ii fie unui om rusine cu tatuajul parinilor. Nu e tatuajul lui, iar tatuajul parintilor nu arata cat sunt de buni sa rai acei parinti. N-are nii o treaba una cu alta.
Alin, nu am facut greseli atat de mari incat sa le regret. Ai inteles acum? Deja exagerezi. Nu am zis nici ca 100% nu voi regreta nii o greseala. Dar greselile cae am ALES sa le fac nu o sa le regret. Si crede-ma, nu o sa ALEG niciodata sa calc pe cineva cu masina sau sa fac crime sau sa ranesc pe cineva ireparabil. Alea sunt accidente, nu alegeri. Trust me, n o sama urc bauta la volan (sau poate nu o sa urc deloc la volan si punct; momentan nu a carnet, inca nu ma tenteaza f tare sa m-l fac)