Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.10.2016, 13:19:16
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Da tu L-ai intrebat daca e de acord sa te barbieresti si sa te tunzi, sau sa-ti bagi metal in dinti (plombe) ?!
N-are nici o treaba ce spui cu ce vrea sa faca Corina.
Una este sa-ti ingrijesti corpul si sa ti-l repari(daca este nevoie, caci este o datorie si porunca in acest sens), si alta este sa ti-l exploatezi pentru narcism, mandrie, slava desarta, adica sa-ti pui corpul tau la conlucrarea si infaptuirea de pacate, spre o directie demonica.
Nu confunda borcanele.De obicei sectarii fac confuzia asta.

Last edited by Copacel; 14.10.2016 at 13:21:36.
Reply With Quote
Vechi 14.10.2016, 15:31:50
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Cum adica, sa-ti razi barba lasata de Dumnezeu inseamna sa-ti "ingrijesti" corpul ?!
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 14.10.2016, 17:18:21
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Cum adica, sa-ti razi barba lasata de Dumnezeu inseamna sa-ti "ingrijesti" corpul ?!
Inseamna asemnea lui "atunci cand transpiri trebuie sa te speli cu sapun",dar
amandoua inseamna total altceva fata de ceea ce inseamna tatuaj.

Iar in caz ca nu stiai , tatuajul insemana sa-ti faci chip cioplit.Adica sa-ti slavesti prorpiul tau corp.In aceasta categorie intra si culturismul de performanta.

Daca mai ai si alte "intrebari" in cazul in care te faci ca nu ai inteles, iti recomand sa vorbesti direct cu Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 14.10.2016, 17:32:47
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Inseamna asemnea lui "atunci cand transpiri trebuie sa te speli cu sapun",dar
amandoua inseamna total altceva fata de ceea ce inseamna tatuaj.

Iar in caz ca nu stiai , tatuajul insemana sa-ti faci chip cioplit.Adica sa-ti slavesti prorpiul tau corp.In aceasta categorie intra si culturismul de performanta.

Daca mai ai si alte "intrebari" in cazul in care te faci ca nu ai inteles, iti recomand sa vorbesti direct cu Dumnezeu.
Daca iti tatuezi o cruce, ce se intampla?
Reply With Quote
Vechi 14.10.2016, 19:54:06
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Fariseism.Daca vrei sa sporești duhovnicește
Hristos spune să-ți ungi parul si sa intri în camara
ta în post si rugăciune.Si tot Hristos spune că
ce este da si ce este nu sa fie nu, ce este în plus este
de la diavol.
Indiferent de simbolistica tatuajului, tatuarea înseamnă
Chip cioplit si închinare la idoli.Vei intreba doara:"Au doara daca îmi tatuez crucea cum sa fie aceasta chip cioplit?" iar eu îți voi răspunde :Exista multe cruci din care însă numai una este mantuitoare, iar restul sunt de osândă.
Din momentul în care începi să te joci cu simboluri precum crucea trebuie să au vreo doaga doua sărite.
Reply With Quote
Vechi 14.10.2016, 22:16:35
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Asta:

Poveste din Cadrilater: Femeile cu crucea pe frunte

https://deieri-deazi.blogspot.ro/201...emeile-cu.html

Dar era cu un motiv foarte serios:

Tatuajele misterioase ale bătrânelor aromânce din Dobrogea. Ce semnifică și de ce îl poartă

http://adevarul.ro/locale/constanta/...ad1/index.html
Vechi 17.10.2016, 09:43:35
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
N-are nici o treaba ce spui cu ce vrea sa faca Corina.
Una este sa-ti ingrijesti corpul si sa ti-l repari(daca este nevoie, caci este o datorie si porunca in acest sens), si alta este sa ti-l exploatezi pentru narcism, mandrie, slava desarta, adica sa-ti pui corpul tau la conlucrarea si infaptuirea de pacate, spre o directie demonica.
Nu confunda borcanele.De obicei sectarii fac confuzia asta.
Ba are. e exact acelasi lucru. si barbieritul il faci pt mandrie si narcisism. Se pare ca tu faci o confuzie de fapt.

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
1.Un om cu personalitate n-are nevoie de tatuaj ca sa si-o afirme.
2. Ce exemplu de autoritate mai da un parinte unui copil care vede tatuajul si vrea si el te miri ce bazaconie si cumva face rost de bani si te pune in fata faptului implinit dupa ce a gasit si designul care-i place ?

Oricum bine ca nu-si tatueaza toti sirene, poate unora dintre copii le e rusine cu tatuajele parintilor la asta s-a gandit cineva?
1. Nu mi afirm personalitatea prin tatuaj.
2. Sa si-l faca, nu am nimic impotriva, doar sa fie sigur ca vrea, si fie constient ca nu se sterge si sa isi asume sa traiasca toata viata cu el.

sirene?! era vreo moda candva?
Totusi, nu are de ce sa ii fie unui om rusine cu tatuajul parinilor. Nu e tatuajul lui, iar tatuajul parintilor nu arata cat sunt de buni sa rai acei parinti. N-are nii o treaba una cu alta.

Alin, nu am facut greseli atat de mari incat sa le regret. Ai inteles acum? Deja exagerezi. Nu am zis nici ca 100% nu voi regreta nii o greseala. Dar greselile cae am ALES sa le fac nu o sa le regret. Si crede-ma, nu o sa ALEG niciodata sa calc pe cineva cu masina sau sa fac crime sau sa ranesc pe cineva ireparabil. Alea sunt accidente, nu alegeri. Trust me, n o sama urc bauta la volan (sau poate nu o sa urc deloc la volan si punct; momentan nu a carnet, inca nu ma tenteaza f tare sa m-l fac)
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote
Vechi 17.10.2016, 10:24:50
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Ba are. e exact acelasi lucru. si barbieritul il faci pt mandrie si narcisism. Se pare ca tu faci o confuzie de fapt.

1. Nu mi afirm personalitatea prin tatuaj.
2. Sa si-l faca, nu am nimic impotriva, doar sa fie sigur ca vrea, si fie constient ca nu se sterge si sa isi asume sa traiasca toata viata cu el.

sirene?! era vreo moda candva?
Totusi, nu are de ce sa ii fie unui om rusine cu tatuajul parinilor. Nu e tatuajul lui, iar tatuajul parintilor nu arata cat sunt de buni sa rai acei parinti. N-are nii o treaba una cu alta.

Alin, nu am facut greseli atat de mari incat sa le regret. Ai inteles acum? Deja exagerezi. Nu am zis nici ca 100% nu voi regreta nii o greseala. Dar greselile cae am ALES sa le fac nu o sa le regret. Si crede-ma, nu o sa ALEG niciodata sa calc pe cineva cu masina sau sa fac crime sau sa ranesc pe cineva ireparabil. Alea sunt accidente, nu alegeri. Trust me, n o sama urc bauta la volan (sau poate nu o sa urc deloc la volan si punct; momentan nu a carnet, inca nu ma tenteaza f tare sa m-l fac)

Ai putea sa-ti raspunzi sincer tie(nu noua) de ce ti-l doresti?
Daca ai fi singura pe o insula pustie ti-ai mai dori acel tatuaj sau piercing?

Eu sunt deja 100% convinsa ca nu :)
Ceea ce doresti tu este sa "strigi"lumii statusul tau; sa fie un "conversation starter".
Te-ai intrebat insa daca lumii ii pasa ?
Pai nu-i pasa,desigur pt ca fiecare le ale pe ale lui nicidecum timp berechet sa contemple asa zisa viata ideala a altora.

Si atunci daca nu-i pasa si nu o sa-ti dea satisfactia ca esti super-mega-interesanta-originala atunci de ce sa-l mai faci ,nu ? :)

Dar se intelege tineretea,si eu am trecut prin aceleasi stari si dorinte teribile.
Noroc ca nu am apucat sa-mi fac tatuajul dorit pt ca de felul meu sunt mai indecisa.

Nu te mai necaji cu noi, n-ai decat sa-ti faci ca sa vezi mai apoi cat de invechit si lipsit de originalitate iti pare.
Toti amicii mei cu tatuaje si le reinoiesc la 5 ani pt ca devin plictisitoare si chiar urate/decolorate. O alta nu le-a mai vrut deloc si s-a lasat de buna voie arsa cu lasesul la propriu.Tot tatuajul se tranformase in basici si nici asa nu a scapat de el,doar s-a mai estompat si arata ceva intre un tatuaj foarte decolorat si o usoara cicatrice.

Nu stiu cum or fi altii/altele...daca le face placere sa aiba aceste cicatrice si urme decolorate pe ei toata viata;pe mine ma indispune numai un cos minuscul sau alta imperfectiune a pielii.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 17.10.2016 at 10:50:44.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Religia pe Marte UNNOOM Teologie si Stiinta 116 08.12.2012 20:33:23
Religia in scoli Maria_1 Generalitati 13 09.03.2012 15:08:56
Religia ne-Ortodoxă a lui O. T. doctor_faustus Alte Religii 39 12.12.2010 11:59:23
Religia New-Age doctor_faustus Alte Religii 0 31.10.2010 10:43:02