Citat:
În prealabil postat de AlinB
Fii serios, nu intereseaza pe nimeni criteriile tale, la ce rezultate au produs, o gLuma de religie..
|
Ce texte ai în tine, auzi tu acolo... ''fii serios'' ieșit din gura ta... ce-ți mai plac gLumele tale... și susții că cică m-ar interesa pe mine criteriile care nu interesează pe nimeni afară de tine și pe care tu le susții că defapt alea sunt ale mele, alea pe care le zici tu, tu ăla care spui despre Creștinismul Ortodox autentic și veritabil și Adevărat că este o gLume de religie... Păi ei au lepădat gLumea spre deosebire de mulțimile de oameni debusolați și păcăliți pe care le iei drept criteriu de credință în toate teroiile gLumii pentru numărul lor mare... milioane sau miliarde.
Chiar că ai criterii ''sănătoase''... ia-te după lucsifer și o să ajungi Kaa-gLumea!
Eu prefer să am criteriile Dreptății în Adevăr și să mă iau după Hristos... crezînd în NIP și în toate cele 7 Trîmbițe Apocaliptice.
Mă întreb ce-ți pasă ție dacă nu interesează pe nimeni? Vine și vremea aia pentru fiecare... Să vezi atunci cum își vor aminti brusc.
Și nu este o religie căci Dumnezeu Iisus nu a venit să întemeieze vreo religie, nici atunci și nici acuma, căci cu asta se ocupă gLumea ci a mîntuit poporul lui Dumnezeu și a ales dintre păcătoși un popor pentru El ca să-l facă și să fie sfînt pentru ca toți ceilalți oameni care caută scăpare și mîntuire să aibă unde găsi exemplul bun... de iubire și nepăcătuire.
Tu contrazi-mă și fixdează-ți idei că poate poate o să reușești să ți le și crezi... ferească-te Dumnezeu.
''Afară-i vopsit gardul și-nlăuntru leneopardul care se preface perfect că nu se preface.
Cum de ai avut puterea să scrii o pagină întreagă fără să te istovești?