![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Chiar că ai criterii ''sănătoase''... ia-te după lucsifer și o să ajungi Kaa-gLumea! Eu prefer să am criteriile Dreptății în Adevăr și să mă iau după Hristos... crezînd în NIP și în toate cele 7 Trîmbițe Apocaliptice. Mă întreb ce-ți pasă ție dacă nu interesează pe nimeni? Vine și vremea aia pentru fiecare... Să vezi atunci cum își vor aminti brusc. Și nu este o religie căci Dumnezeu Iisus nu a venit să întemeieze vreo religie, nici atunci și nici acuma, căci cu asta se ocupă gLumea ci a mîntuit poporul lui Dumnezeu și a ales dintre păcătoși un popor pentru El ca să-l facă și să fie sfînt pentru ca toți ceilalți oameni care caută scăpare și mîntuire să aibă unde găsi exemplul bun... de iubire și nepăcătuire. Tu contrazi-mă și fixdează-ți idei că poate poate o să reușești să ți le și crezi... ferească-te Dumnezeu. ''Afară-i vopsit gardul și-nlăuntru leneopardul care se preface perfect că nu se preface. Cum de ai avut puterea să scrii o pagină întreagă fără să te istovești? Last edited by vsovi; 18.10.2016 at 19:15:01. |
|
|