View Single Post
Vechi 23.10.2016, 17:30:53
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Mi-am dorit sa nu mai intru sa scriu aici, dar am citit zilele astea pe net despre niste proteste pe strazi in tara si nu inteleg ce se intampla.
Pai e simplu.Soros vrea sa bage Romania + Basarabia +Ucraina in razboi contra Rusiei.
Ei bine protestarii de profesie si gura-casca de pe la Univ fac show mediatic.
Ca cica jandarmii sunt brutalii si alte chesti d-astea.Adica o isterie -schizofrenica in masa
Dar un conflict al tarilor de est cu Rusia ar afecta grav relatiile comerciale dintre Germania si Rusia.Cum Romania este enclva nemteasca , tot aceasta mascarda "de unire" are rolul de a tensiona relatiile ruso-germane si atunci
e simplu:Ori nemtii ii potolesc pe "unionistii" lui Soros , ori o face Rusia in stil
ei.

Citat:
As ruga pe colegii care au studiat la facultate niste lucruri sa vin aici si sa explice, sa lamureasca oamenii. Ca in fond asta este problema, la fel ca si la alte lucruri. Ne-stiinta duce la conflicte.
Ioan, Mihnea, cine mai este medic sau psiholog.
Ce ati invatat voi la facultate si din carti despre cauzele homosexualitatii si a altor anomalii sexuale?
Nu pot sa te lamureasca doarece multi doctori nu cred ca homosexualitate este o boala.
De fapt homosexualitatea /lesbianismul este o boala psihica care are la baza
depresia.Este daca vrei o depresie rezultate din traume psihice cauzate de celalt partner de sex opus.Si ca orice boala se trateaza cu medicamente si cu terapie.
Si pt asta nu trebuie sa fi medic ca sa observi chestiile astea.
Reply With Quote