View Single Post
Vechi 27.10.2016, 23:27:25
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Toate raspunsurile le gasiti in presa si in jurul dvs. Daca voiti sa le gasiti fara sa mai faceti atata taraboi pentru vorba spusa de Iohannis. Foarte bine i-a zis!

In tara asta orice smecheras, cu sau fara cas (la gura) are impresia ca poate vorbi orice, oricum si oricind cu oricine.
Treaba dvs. daca asta voiti! Poate aveti frustrari prea mari din comunism, cine stie, va inteleg la o adica...
Dar eu nu vreau sa traiesc intr-o tara unde chivutele si "credinciosii" fac legea. Nu am nevoie de o dictatura "crestina". Pricepeti ce va spun? De rusinea asta sa va spalati singuri, voi cei care credeti ca Hristos ii apara pe smecherasi pentru faradelegile lor.

Iar a face tot felul de manevre pentru interese de natura evident lumeasca, in dosul unor sloganuri "evlavioase" si manevrind (cu niste indivizi dubiosi, cu batjocorirea "Ciocarliei" si cu alte mizerii din gama manipularii fara nici o rusine) oameni curati la suflet pe care ii manevrati ca pe obiecte, cu dispret nesfarsit, si pe care apoi ii veti lasa cu curu'n balta asa cum ati procedat mereu - astea nu sunt pe gustul meu.

Pe mine sa nu va bazati in chestii d'astea! Ma veti avea ca adversar de cate ori veti sustine egalitatea unora mai egali ca altii. Cu atat mai mult cand veti face pe moralistul...
Nu stiu ce insinuezi eu nu am chiar nici un interes in aceasta batalie in afara de dorinta de a rezista atata cat pot la reeducare. Dar probabil asa cum unii se gandesc ca tu aperi anumite idei pentru ca ai interese de natura evident lumeasca, la fel faci si tu. Sau crezi ca daca tu esti interesat sau speri sa devii interesat dpdv lumesc, toata lumea urmareste aceleasi scopuri. :)

Cine ar trebui sa faca legea in Romania ? Ataci mereu cine stie ce lucruri dar noi vorbim aici despre initiativa coalitiei respective si despre opinia presedintelui Iohannis. Spui ca nu te deranjeaza initiativa respectiva ba chiar ai fi semnat si tu. Si totusi spui ca nu iti doresti sa traiesti intr-o tara in care legea o face nu stiu cine. Pai care lege ? Ca nu vorbeam despre legea pensiilor, vorbeam despre initiativa asta de modificare a Constitutiei. Cine ar trebui sa o faca ? Sa vina in plic de la ambasada ?

Citat:
În prealabil postat de ortodoxia_e_Adevarul Vezi mesajul
legea le interzice sa se casatoreasca (si e foarte bine)

Art. 277 din CODUL CIVIL

" Este interzisă căsătoria dintre persoane de același sex."
Pai nu vorbeam bre despre casatoria "intre ei". De aia am spus ca au dreptul sa se casatoreasca exact ca orice alt cetatean, cu respectarea legii. Adica sa ia un partener de sex opus, fie si lesbiana. E o confuzie pe care unii o intretin atunci cand spun ca li se incalca nu stiu ce drept, de exemplu dreptul la casatorie. Ba il au, daca li s-ar fi incalcat ar fi insemnat ca nici un homosexual nu are voie sa se casatoreasca pentru ca-i homosexual. Iata ca fundamentalistii nu au mers asa de departe. :)

Last edited by iuliu46; 27.10.2016 at 23:31:22.
Reply With Quote