View Single Post
Vechi 29.10.2016, 23:23:51
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Inventezi tot felul de notiuni caraghioase "pacea launtrica in organismul unui popor" si "securitate" - cuvant de trista amintire in numele caruia inainte de ' 89 alti ipochimeni ca si cei de azi au varsat mult sange pentru interesele lor, il arunci la mijloc si pe Putin ca un mic agent propagandistic care are agenda lui din care trebuie sa citeze, toate chestii care n-au nici o legatura cu ceea ce se discuta aici.

Iarasi elucubratii, teorii fanteziste care n-au nici o legatura cu problematica dar incearca sa arunce o umbra de indoiala asupra unei initiative la care cu viclenie declarai ca ai subscrie dar de fapt o ataci cu toate ocaziile si din toate unghiurile.

Nu stiu pe ce se bazeaza fanteziile astea ale tale, momentan ce stiu e ca domnu' Ioha a dat cu oistea in gard iar Patriarhia i-a atras atentia, dupa care a mai dat-o inca o data dar putin mai spre stanga asa, sa nu mai ia gardul chiar din plin.

Daca ai alte noutati, posteaza cu sublinierile de rigoare.

Momentan te-am invitat de vreo 3 ori sa faci analiza la ce a spus Iohanis si sa ne luminezi si pe noi despre ce era vorba cu "extremismul religios" si care ar fi chipurile, intolerantii fata de care Mareata Lui Persoane se afla in opozitie, dar pauza, se pare ca obiectivismul nu e pe gustul tau.
Desi nu am timp de pierdut cu rastalmacirile tale obisnuite, iti mai zic o data: Presedintele se mentine in limitele functiei sale, isi face rolul pentru care a fost votat si lucreaza pentru pacea sociala si securitatea cetatenilor fata de care este responsabil inaintea oamenilor si a lui Dumnezeu.
Presedintele nu promoveaza valorile gay si totodata nu incurajeaza incalcarile sau abuzurile unor grupari sociale impotriva altora. A formulat clar ce anume nu sustine, s-a delimitat limpede de orice tentativa de presiune si manipulare in vederea unor interese particulare. Presedintele apara consensul social care e o valoare generala, a tuturor cetatenilor unei tari atunci cand intervine o problema comuna si respectarea prevederilor legale privind procedurile, exact acelasi principiu al consensului si respectului reciproc de care vorbea si Patriarhia cand se referea la treburile Sinodului.

In raport cu Patriarhia, Presedintele si-a precizat limpede pozitia. A dat explicatiile cerute si nu a escaladat nici un conflict. Dimpotriva, prin declaratiile facute la randul sau de Patriarh este limpede pentru orice om cu mintea limpede si binevoitoare ca intre cele doua institutii este un acord intretinut din ambele parti. Slava Domnului!

Acuma, daca nu-ti place asta, n-ai decat sa te certi cu Patriarhul si cu Presedintele!
Pe mine lasa-ma, ca nu mai am vreme de pierdut cu intepaturile tale intrigante.

Last edited by ioan67; 29.10.2016 at 23:27:24.
Reply With Quote