View Single Post
Vechi 31.10.2016, 09:50:00
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Important e ca in urma intalnirilor unii dintre noi am ramas cu ceva care tie iti scapa: cu prieteni. Ne-am intalnit apoi de mai multe ori, am mers la biserica impreuna, am facut si altele.
Nu tin evidenta numarului tau de prieteni, dar pe-aici esti "inamicul tuturor"! (Ma refer la "valoare crestina", nu capacitate intelectuala). Oricum, spuneam ca NU CRED in astfel de miracole, mai ales cand vorbim de "caractere tari"!

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
Pozitia ta comparativ cu a mea... Pe cine intereseaza comparatia? Ce suntem la vreun concurs de etalare? Nu esti cam mosh pentru "romanii au talent"?
Pe mine nu ma intereseaza absolut deloc. Nu are nici o relevanta.
In ciuda intelectului tau neindoielnic, ironia aluneca in penibil. Fa dovada ca esti la nivelul intelectual pretins. Despre ce vorbim, nu despre pozitii si atitudini? Vad ca deja Alin ti-a pus la dispozitie cel putin 11 puncte de vedere care ar trebui sa te puna serios pe ganduri, ca si crestin ortodox (ca despre viitorul credintei neamului nostru este vorba de fapt). Din cate constata toata lumea, tu nu numai ca nu esti genul care sa oferi "avantaje" reale unor suflete in deriva (cu un colind si un pachetel cu mancare nu ne mantuim, daca ii trimitem pe urmasii beneficiarilor... la dracu'), dar te pozitionezi impotriva lor, desi sustii negru pe alb ca... o sprijini din tot sufletul... Sa intelegem ca ai dubla personalitate? In cine sa ne incredem? In pro - tolerantul Ioan Cezar, sau in sprijinitorul familiei traditionale? In cel ce pui la indoiala voturile celor peste 3 milioane de romani constienti de pericolul ce ne paste (de fapt cred ca asta m-a catapultat direct la extrema cealalta in ce priveste caracterul tau de fals crestin, iar daca pana atunci iti dadeam circumstante, in acel moment ai devenit "lup intre oi", si te tratez ca atare), sau in pacifistul coplesit de bune intentii, gata de... noi prietenii si intalniri ziditoare? Fa un efort (chiar daca ti-e greu) si vezi aceasta uriasa discrepanta intre vorba si atitudine. Nimeni nu se pretinde nici sfant, nici intelept. Cu totii avem scapari si rautati. In principiu ar trebui sa fie de-ajuns o data, de doua, de trei ori sa ni se spuna ca gresim, ca sa intelegem si sa ne indreptam. Dar pe-aici tu ramai mai departe Gigi-contra, adancind pe zi ce trece prapastia intre tine si ceilalti. Repet, pana nu ai pus la indoiala semnaturile, te consideram un naiv care a inteles gresit un discurs cu implicatii grave si subversive pentru viitorul copiilor nostri. Nu lupta nimeni impotriva ta, si nici impotriva Presedintelui, ci a ideilor extrem de nocive pe care le scoateti din sertar. Macar Presedintele este "presat" de Europa, dar tu nu ai scuze. Iar perversitatea "gratuita" e mult mai periculoasa decat cea impusa de criterii politice!
Asadar toti stim bine ca tu nu esti prost. Si mai stim bine ca ESTI crestin-ortodox! Comporta-te ca atare: fii alaturi de Biserica ta, nu impotriva ei si nici a mai marilor ei. Daca "mai marii" gresesc, are Dumnezeu grija sa-i schimbe la vreme. Datoria noastra este sa ne rugam pentru ei mai mult decat pentru fratii si parintii nostri, nicidecum sa-i ponegrim si astfel sa ne dezbinam intre noi!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote