Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Eu sunt un hot. Va rog sa arati fata de mine un duh jertfelnic! 
|
Am facut-o de multe ori pana azi. Si am de gand s-o fac in continuare.
Apropos, ce furati, mai exact?
Citat:
Total de acord ca a te manifesta in mod barbar fata de homosexuali, NU este raspunsul crestin. Insa nici a evita sa numesti homosexualitatea, pacat.
|
Nu e treaba mea sa numesc pacat faptele altora. Cu atat mai mult nu e treaba Presedintelui. Cred cu tarie ca numirea pacatului e treaba celui care se spovedeste, mai intai. Nu sunt pentru a denunta pacatele altora. Nu am stofa de turnator.
Citat:
Este drept ca in tara noastra vocile lor sunt inca slabe si influenta scazuta.
|
Slava Domnului!
dar prin modul cum procedeaza unii pe la noi, aceasta influenta s-ar putea sa creasca. Tocmai din pricina intolerantei si a modalitatii straine de duhul crestin in care procedeaza "sfintii" de ocazie.
Citat:
De aceea unii dintre noi suntem in garda. Trebuie, intr-adevar, sa fim atenti la demonul intolerantei, si eu va multumesc dumneavoastra sau unor oameni precum presedintele, pentru semnalele de alarma trase. Da, nu trebuie sa uitam sa iubim pe toti oamenii. In acelasi timp sa proclamam ferm ca si noi si ei trebuie sa parasim pacatul, sa ne pocaim de el.
|
Si eu sunt in garda. Nu sunt de acord cu homosexualitatea si cu inovatia definitiei familiei dar caut sa nu cad in alte pacate atunci cand ma raportez la cei care pacatuiesc.
Citat:
Tocmai pentru ca-i iubim ar trebui sa aratam homosexualilor capcana in care au fost prinsi de satana si sa-i ajutam sa se elibereze. In jertfa lui Hristos exista iertare, curatire si putere de eliberare si pentru ei.
|
In ce ma priveste, eu fac asta de multi, foarte multi ani.
Am avut elevi homosexuali, eleve lesbiene, clienti, prieteni.
Am incercat mereu sa fac exact ceea ce spuneti. Si voi incerca in continuare.
Dar in cu totul alta maniera decat se sugereaza pe aici.