![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Si, un pic mai serios: din punctul meu de vedere ar trebui sa ne intrebam care este atitudinea Domnului Isus fata de acesti oameni. In cazul femeii prinsa in preacurvie Isus nu a spus: 1. " - Te osandesc la moarte. Dati cu pietre!"Niciuna din cele doua. Isus a zis: "Eu nu te osandesc. Du-te si NU mai pacatui!". Total de acord ca a te manifesta in mod barbar fata de homosexuali, NU este raspunsul crestin. Insa nici a evita sa numesti homosexualitatea, pacat. Nu ar fi din partea mea un raspuns crestin sa evit sa ma implic in razboiul ce are drept varf de lance comunitatea LGBT. Este drept ca in tara noastra vocile lor sunt inca slabe si influenta scazuta. Insa se poate vedea, fara lupa, ravagiile produse, in tarile civilizate, asupra educatiei, familiei, bisericii. De aceea unii dintre noi suntem in garda. Trebuie, intr-adevar, sa fim atenti la demonul intolerantei, si eu va multumesc dumneavoastra sau unor oameni precum presedintele, pentru semnalele de alarma trase. Da, nu trebuie sa uitam sa iubim pe toti oamenii. In acelasi timp sa proclamam ferm ca si noi si ei trebuie sa parasim pacatul, sa ne pocaim de el. Tocmai pentru ca-i iubim ar trebui sa aratam homosexualilor capcana in care au fost prinsi de satana si sa-i ajutam sa se elibereze. In jertfa lui Hristos exista iertare, curatire si putere de eliberare si pentru ei. Last edited by Penticostalul Traditional; 31.10.2016 at 13:25:10. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Apropos, ce furati, mai exact? Citat:
Citat:
dar prin modul cum procedeaza unii pe la noi, aceasta influenta s-ar putea sa creasca. Tocmai din pricina intolerantei si a modalitatii straine de duhul crestin in care procedeaza "sfintii" de ocazie. Citat:
Citat:
Am avut elevi homosexuali, eleve lesbiene, clienti, prieteni. Am incercat mereu sa fac exact ceea ce spuneti. Si voi incerca in continuare. Dar in cu totul alta maniera decat se sugereaza pe aici. |
|
|||
|
|||
![]()
Intelepciune. De la dumneavoastra si de la altii.
N-am suficienti bani s-o cumpar si sunt nevoit s-o fur. Citat:
I s-a cerut sa se pronunte in favoarea familiei. Pe un ton potrivit? Nu prea, in opinia mea. Insa presedintele TACE. Intr-o tacere vinovata, dupa perceptia unora. Presedintele a tacut si in cazul Bodnariu. Atunci a parut a fi o tacere miseleasca. Iar cand vorbeste da impresia ca ar fi totusi din categoria civilizatilor si tolerantilor suporteri LGBT. Aici e de fapt neintelegerea mea. Care ar fi maniera crestina de a aborda criza demersului Coalitiei? Iertare, dar observ ca discutia se tine la temperatura ridicata. Ca se deterioreaza relatii vechi si se aduc acuzatii dure. Eu refuz sa cred ca dumneavoastra "tradati cauza" sau ati fi un agitator LGBT mascat. Observ ca, in general nu v-a placut reactia crestina, va intreb insa: care credeti ca ar fi fost o abordare crestina corecta in contextul solicitarii Coalitiei Cand initiativa a mai fost blocata o data, pe seama unor chitibusuri birocratice, cand Curtea nu trimite imediat mai departe hartiile ci abia dupa 50 de zile, la presiunea Coalitiei, cand se pare ca, nici macar in urma strangerii a trei milioane de semnaturi, tot NU se va tine seama de ele si nu se va organiza referendum? Cum ar trebui sa procedeze crestinii, intr-o maniera potrivita? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: pacatul tolerat devine pact cu diavolul
|
|||
|
|||
![]()
Homosexualitatea(poponarismul)/lesbianismul este o boala psihica.Atat timp cat tu esti barbat dar te crezi femeie sau invers, ceva nu merge bine in capul pacientului.
Si ca orice boala psihica se poate rezolva prin medicatie si tratament specific. Ce este asa de greu de inteles ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca a fost vreodata vreun om care sa zica asta... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Post si rugaciune.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ascultarea de oameni ca parintele Cosntantin Coman.
Si solidaritate cu pozitia Patriarhului nostru, deocamdata inteleapta, ca de obicei. |
|