View Single Post
Vechi 15.11.2016, 09:36:25
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Vad ca au inceput sa apara dezamagirile - oameni care spun ca ar fi votat cu liberalii dar pentru ca au semnat un protocol cu fundamentalistii religiosi nu vor mai vota cu ei. Nici cu USR de vreme ce nu au dat-o pe frantuzoaica afara dupa ce a indraznit sa spuna ca trebuie sa respectam legea. :)

In lumea sucita de la noi, cei care se cred de stanga sunt conservatori iar cei care se cred de dreapta sunt progresisti. Nu am vazut un fan PSD care sa se declare dezamagit de protocolul ala desi normal ar fi ca PSD-ul sa se ocupe de propaganda gay asa cum fac partidele de stanga prin toata lumea.

Si totusi cu toate ca partidele mari au inselat vigilenta cate unui ambasador si au semnat totusi un protocol si spun ca vor sa protejeze valorile traditionale, eu am sentimentul ca pentru ele aceste valori sunt lucruri care se pot negocia si nu dau doi bani pe protocoalele semnate. E bine ca le-au semnat ca poate macar din inertie nu se vor suci pana in primavara viitoare dar cred ca e gresit sa votam un partid pentru ca ar sustine "familia traditionala". Sigur ca nu atat de gresit precum ar fi sa votam un partid care o scalda, dar e totusi gresit. :)
Reply With Quote