View Single Post
Vechi 15.11.2016, 15:50:35
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul
În versetul scos de tine ca pe un iepuraș de sub pălărie la o demonstrație făcută de un șarlatan, se află un mesaj complet diferit de cel pe care ni-l livrezi tu. Iar pe acesta din urmă nu ar trebui, în ruptul capului, să îl atribui Domnului. Dar dacă așa crezi tu că e bine să talcuiești Scriptura, din partea mea ai verde. Iar eu nu am vreme să îți povestesc despre ce e vorba, de fapt, acolo.
Da, stiu, in dictionarul tau mesajul e cu totul altul, s-a vazut diferenta.
Fiecare cat il duce capul & viata duhovniceasca.

Citat:
Nu surprinzi pe nimeni cu nimic. Te arăți singur așa cum ești și cum te cunoaștem cu toții.
Nici acum nu ne surprinzi. Te știm capabil la infinit.
O spui asta la plural in numele celor 6-7 "Ioan" banati pana acum pe forumul ortodox pentru buna conduita si inteleapta purtare?

Citat:
Întrebările tale nu sunt puse pentru a aduce vreun folos, ci numai pentru a-ți satisface boala de a produce discordie și sâcâială cu orice preț.
Intrebarile sunt o parte retorice ca in privinta ta lucrurile sunt destul de clare.

Citat:
Până și pe topicul cu gogoși te-ai băgat să faci tărăboi !...:)))
Nici un taraboi, doar o observatie pertinenta zic eu, iubim faptele spovedaniile tale publice, era prilej de inca una :)

Ne-ar place sa aflam cum ai reusit sa eviti bucataria in asa masura incat sa nu stii la o varsta asa inaintata nici macar ABC -ul

Este si asta un talent, poate printre cele mai importante pe care le ai, multi barbati sunt invidiosi pe tine.

Citat:
Și da, sunt împotriva folosirii masculinului când e vorba de indivizi ca tine!...:)))
Pai na, la asa retorica stralucita ce ai avut pana acum in favoarea perversitatii institutionalizate, puteam astepta alta replica mai destepta?

Citat:
Profilul moral al majorității mă lasă rece. Mai ales când e unul arbitrar,
Eh, problema este ca tot ce conteaza cu adevarat, pe tine te cam lasa pe tine rece, in schimb te infierbanti pentru chestii stupide, cauza stupide.

Citat:
Pe tine nu te urăsc. Doar te disprețuiesc, în limite rezonabile. Și te deplîng, uneori, când am inima ceva mai înclinată spre milă...
Ce pot zice, dispretul celor ca tine ma onoreaza.

Last edited by AlinB; 15.11.2016 at 15:53:03.
Reply With Quote