Citat:
În prealabil postat de ioan67
În versetul scos de tine ca pe un iepuraș de sub pălărie la o demonstrație făcută de un șarlatan, se află un mesaj complet diferit de cel pe care ni-l livrezi tu. Iar pe acesta din urmă nu ar trebui, în ruptul capului, să îl atribui Domnului. Dar dacă așa crezi tu că e bine să talcuiești Scriptura, din partea mea ai verde. Iar eu nu am vreme să îți povestesc despre ce e vorba, de fapt, acolo.
|
Da, stiu, in dictionarul tau mesajul e cu totul altul, s-a vazut diferenta.
Fiecare cat il duce capul & viata duhovniceasca.
Citat:
Nu surprinzi pe nimeni cu nimic. Te arăți singur așa cum ești și cum te cunoaștem cu toții.
Nici acum nu ne surprinzi. Te știm capabil la infinit.
|
O spui asta la plural in numele celor 6-7 "Ioan" banati pana acum pe forumul ortodox pentru buna conduita si inteleapta purtare?
Citat:
Întrebările tale nu sunt puse pentru a aduce vreun folos, ci numai pentru a-ți satisface boala de a produce discordie și sâcâială cu orice preț.
|
Intrebarile sunt o parte retorice ca in privinta ta lucrurile sunt destul de clare.
Citat:
Până și pe topicul cu gogoși te-ai băgat să faci tărăboi !...:)))
|
Nici un taraboi, doar o observatie pertinenta zic eu, iubim faptele spovedaniile tale publice, era prilej de inca una :)
Ne-ar place sa aflam cum ai reusit sa eviti bucataria in asa masura incat sa nu stii la o varsta asa inaintata nici macar ABC -ul
Este si asta un talent, poate printre cele mai importante pe care le ai, multi barbati sunt invidiosi pe tine.
Citat:
Și da, sunt împotriva folosirii masculinului când e vorba de indivizi ca tine!...:)))
|
Pai na, la asa retorica stralucita ce ai avut pana acum in favoarea perversitatii institutionalizate, puteam astepta alta replica mai destepta?
Citat:
Profilul moral al majorității mă lasă rece. Mai ales când e unul arbitrar,
|
Eh, problema este ca tot ce conteaza cu adevarat, pe tine te cam lasa pe tine rece, in schimb te infierbanti pentru chestii stupide, cauza stupide.
Citat:
Pe tine nu te urăsc. Doar te disprețuiesc, în limite rezonabile. Și te deplîng, uneori, când am inima ceva mai înclinată spre milă...
|
Ce pot zice, dispretul celor ca tine ma onoreaza.