Citat:
În prealabil postat de AlinB
"4. Preadesfrânaților! Nu știți, oare, că prietenia lumii este dușmănie față de Dumnezeu? Cine deci va voi să fie prieten cu lumea se face vrăjmaș lui Dumnezeu."
Baga la cap si lasa discursurile sforaitoare care miros a pucioasa de la o posta.
|
În versetul scos de tine ca pe un iepuraș de sub pălărie la o demonstrație făcută de un șarlatan, se află un mesaj complet diferit de cel pe care ni-l livrezi tu. Iar pe acesta din urmă nu ar trebui, în ruptul capului, să îl atribui Domnului. Dar dacă așa crezi tu că e bine să talcuiești Scriptura, din partea mea ai verde. Iar eu nu am vreme să îți povestesc despre ce e vorba, de fapt, acolo.
Citat:
Da' daca tot au reusit tovarasii tai ideologici sa dea legi pe linia asta, de ce n-ati profita putin facand conexiuni inexistente?
Macar primisi ceva arginti pe chestia asta?
Da' ai grija, ca stii cum se zice, plata de Iuda, rasplata de Iuda.
|
Nu surprinzi pe nimeni cu nimic. Te arăți singur așa cum ești și cum te cunoaștem cu toții.
Citat:
Faci pe prostul, ai grija poate ramai asa.
|
Nici acum nu ne surprinzi. Te știm capabil la infinit.
Citat:
Da' ti se pare ok sa fie reeducati copiii, incepand de la gradinita, impotriva valorilor crestine?
Da' sa-ti fie interzis sa folosesti genul masculint/feminin din motive de "corectitudine politica" ti se pare ok?
|
Întrebările tale nu sunt puse pentru a aduce vreun folos, ci numai pentru a-ți satisface boala de a produce discordie și sâcâială cu orice preț. Până și pe topicul cu gogoși te-ai băgat să faci tărăboi !...:)))
Și da, sunt împotriva folosirii masculinului când e vorba de indivizi ca tine!...:)))
Citat:
Sanctionam politic politrucii care fac o politica straina de interesul si profilul moral al majoritatii.
Este si asta un mijloc.
Chestie care tie nu-ti place bag seama, da' nu-i bai.
|
Profilul moral al majorității mă lasă rece. Mai ales când e unul arbitrar, confecționat/coafat la comandă și în realitate destul de jalnic.
Cât despre interesul moral al majorității... no comment. Îl exprimi tu, pe scurt, destul de elocvent.
Citat:
Si pentru asta vad ca ne urasti mult tare...
|
Pe tine nu te urăsc. Doar te disprețuiesc, în limite rezonabile. Și te deplîng, uneori, când am inima ceva mai înclinată spre milă...