View Single Post
Vechi 28.11.2016, 03:09:30
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan67 Vezi mesajul

Probabil că ați fost etichetată ca psihopată de cineva care a considerat că aveți un comportament neobișnuit, eventual periculos. Nu știu dacă așa a fost... Ce-ați făcut mai exact, ca să vă împodobiți cu așa etichetă?...:)

Dar despre ce "stări și dezechilibre" vorbeați? Ce vi se întâmplă, mai exact? Puteți formula așa, pe scurt, ca să ne facem o idee minimală? Dacă îmi va părea ceva semnificativ pentru o eventuală tulburare sufletească o să vă reamintesc îndemnul dintâi: medic, eventual psiholog. În cazul unei tulburări certe în viața sufletească e bine să mergem degrabă la preot (am înțeles că aveți duhovnic, de aceea nu am mai amintit pe acesta), medic, psiholog. Forumul nu e locul unde să facem terapie pentru vreo posibilă maladie, cel mult ne putem sprijini între noi și putem îndruma pe careva acolo unde e cel mai folositor.
Ceea ce fac eu neobisnuit e faptul ca sunt foarte timida, sunt si introvertita, nu prea vorbesc, mai ales in grupuri mari de oameni si asa m-am ales cu eticheta, cred... ca altceva nu am facut din cate stiu :))

Stari si dezechilibre iar, tot din prea mult gandit, prea mult rumegat, sensibilitate etc. am trecut prin niste depresii, am si luat niste antidepresive intr-o vreme cand eram mai grav. Dar perioada de care ziceam e din cauza ca trebuit sa ma mut in alta tara si mi-a fost foarte greu. M-au ajutat enorm de mult unii oameni. Cel mai si cel mai mult in situatiile grave m-au ajutat oamenii care m-au ascultat cu adevarat, in adevaratul sens al cuvantului, care au fost cu sufletul alaturi de mine, nu doar cu sfaturile, solutiile, sau din obligatie, sau asa pe jumatate. M-a ajutat Prezenta lor, in sens figurativ.

Acum sunt relativ bine :) dar eu de cand exist am asa niste trairi aparte, unele pozitive altele nu prea. Asta e, fiecare cu ale lui.

Multumesc de raspuns. O sa mai ridic probleme :))

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote